24/3

Jag och bloggen har inte gått hand i hand på sistone, jag kanske skulle ta och bli kompis med den igen.

Dom senaste månaderna har bestått mest av te kvällar med tjejerna , ungefär varje dag. Iallafall jag och viktoria som har kollat tv och druckit te och ätit kex med MÖGEL ost. Sara har också hängt på många ggr men jag och vicky ligger steget före, du får komma över oftare ?  tekvällarna äger rum hos mig, från klockan 1800 till sent på kvällarna/nätterna. Skvaller och kloka råd väller ut från munnarna. I program pauserna öser musiken från bärbara datorns högtalare tills Mor Anneli kommer till trappen och säger " jag och pappa går och sover nu , sänk musiken vi ska upp och jobba " Lika fort som det kom in i ena örat gick det ut i andra och musiken fortsätter att spelas högt andra gången hon kommer och säger till, fastnar orden i huvudet på mig och jag sänker musiken men då går munnarna igång istället. 
Föräldrar till en tonårsdotter med sina två kompisar som snackar hela nätterna , kan inte vara lätt. 


Påsken tillbringade jag med min kära mor och far och mitt älskade utedass i Pojkkijärvi.
Sara m. familj kom förbi med skoter på lördag klockan halv två , jag hade just kommit ut efter att ha legat i stugan och kollat tv och ätit som ett svin.
vi fortsattte till hennes stuga där tv och tjockismaten fortsatte på hög nivå !
Söndag hemfärd för att tillbringa kvällen hos sara med viktoria och henne, med hämt mat och one tree hill plus prat till klockan halv tre på natten. Uppstigning klockan 11.00
Hem och packa för att sedan titta lite mer tv med sara hemma hos mig dock utan te denna gång, blev aldrig av.

I morgon åker iallafall jag , sara och Freddan upp till Gränsen för att tillbringa 3 nätter i Elins husvagn med Elin och Krollo.
Hoppas vädret är på min sida , vilket inte händer speciellt ofta. Det är ingen idé att be för bra väder heller för gud är verkligen inte på min sida !

Kanske dags att man tar sig i kragen och går och lägger sig, här kan man inte sitta hela natten om man ska orka åka skidor en hel dag. NEJ NEJ!

uppstigning 06.15, tåget går 07.35
anländer ca. 09.00 i Riksgränsen med nya skidor och ett glatt humör ! :D

Godnatt på er!


björkliden , sportlovet 2007.

 image5




RSS 2.0