you're shaking my confidence daily

Det blir kortare och kortare upphåll här, det tog inte en vecka denna gång.
Kanske för att det händer något i mitt liv.
Kan kanske vara för att jag är ledig i morgon eller jag har tagit ledigt.
Jag åker nämligen till Luleå ikväll. Jag tänkte åka och förgylla mina systrars dagar.
Känner att dom behöver mig..(eller så var de tjag som behövde dom)

Det ska bli otroligt skönt, en fågel viska i mitt öra att det är varmt där.
Låt mig tro på det och säg inte att det inte är det för jag vill inte höra. jag ska packa ner sommarkläder ändå.
eller vad det nu är jag ska packa ner.



där tillbringar jag den mesta tiden. H TO THE S TO THE B
snygga byxor har jag också, det kan ingen ta ifrån mig!

Min kära och äldsta vän har flyttat till Stockholm. Hon bara drog och lämnade kvar mig här. Jag skjutsa henne till flyget. det gjorde jag och jag gav henne en svettig kram efter min städning jag just utfört. Men det gjorde ingenting, hon kramade om mig hårt ändå.
Att hon har en söt gubbe, han kom och överraska henne på flygplatsen. Jag visste om det men jag höll masken rejält bra! (up next: poker proffs)

Jag önskar henne all lycka och hoppas att hon stannar kvar där och lever livet. Fast det skadar inte att komma hem någongång heller. Bara så att du vet det! och så jävla lätt blir du inte av med mig, vet att det går flyg dit ner lite titt som tätt. tänkte hoppa på ett sådant någongång. PUSS!

Jag trodde aldrig jag skulle säga det men..KENT har satt spår i mig.

hon vill ha puls!

är det så jävla svårt att förstå? lite puls för i helvete! ge henne puls, ge henne det hon vill ha. svara när hon ringer. hör av dig för i helvete!

tröttheten har slagit till. Sara står vid spisen och gör kycklingpaj ALÀ sarkkie. Jag själv? jag sitter och läser upp receptet. Känner att jag är en stor del av denna kycklingpaj. Jag är mätt. Kebabmackan på Safari satte sig längst ner och täppte till. den gav inte med sig där utan den vandra sig uppåt och är halvvägs upp i halsen på mig. men vem i helvete tackar nej till kycklingpaj? nej inte då jag inte.

som att det inte var nog med tröttheten. När jag är så trött som jag är nu så behöver jag varken alkohol, droger eller en lika övertrött kompis. Det enda jag behöver för att skratta är mig själv och kanske en spegel.

Ikväll ska vi se till att vi får lite puls. lite action. lite drama. lite av varje. 
det är bara så vi gillareee!

*pip* du kan nu vända blad. kapitel 19: INDEPENDENT WOMAN! 


en dag för länge sen. en kväll. bara dos independent kvinnor som härjade lös. 


hettjejinorr.ringmig.nummretfinnspåhitta.se.hejdå

öveeeer och ut!


friday, i'm in love

Den här fredagen är mer än välkommen. Jag har saknat fredag fast det bara var 7 dagar sen det sist var fredag. veckorna rullar på. I tisdags trodde jag att det aldrig skulle bli fredag sen gick det någon timme och sen vart det fredag, bara så där. Ibland har jag sån tur!

jag var typ med den där filuren igår. Hon tvinga med mig på gymmet, tvinga mig att skeda henne, tvinga mig att äta en massa nötter. Jag ville inte, men vad gör man? är ju fast med henne föralltid, hon är ju släkt tydligen. hörde igår om det går att fixa men tydligen inte.


Volleyboll står på schemat i morgon om vädret är på våran sida. jag menar känns inte riktigt rätt att spela volleyboll ute i sanden när det är 7 grader och kalla vindar. men det går väl det med.

Roger över Roger ut. ingen vet, ingen säger något.

I'm walking on sunshine


helllloooo!

solen skiner och det är tydligen varmt ute. Tror jag ska ta mig en kortare promenad. eller sätta mig ute och läsa en tidning. Men nu kom ilandsproblemet. Min Ipod är inte laddad. gillar inte att gå utan musik.

Att det tog en vecka och återhämta sig helt från festivalen trodde man ju inte, men det gjorde det. Att denna veckan gick fort fast jag inte gjort någonting förutom att jobba.



Jag har snyggt nagellack det har inte du! eller vad vet jag?
ha ha ha

ROGER ÖVER ROGER UT

slutet på något roligt


nu var det slut på det roliga. tillbaka till verkligheten i två dagar sen är jag ledig till söndag. om en vecka så börjar mitt jobb på allvar och kanske förblir där hela vintern också. Men inte gnälla, alltid bra att ha jobb!

Vi hade iallafall tur med vädret på festivalen och såå värt att må dåligt sisådär 2 dagar efter man slutat dricka.

nu måste jag åka tillbaka till jobbet, tjena hejsan!





numero uno


Dag numero uno, starts nu!

Jag och Kajsa har satt igång dag ett med en öl, en cider och en kebabmacka som uppladdning



come on shake your body babe, do the CONGA!!

RSS 2.0