Svart

nagellack har jag, Lina målade.

 
Otroligt bra att ha slipper man se allt skit under naglarna.

Idag är det även första advent. Hade det varit för 8 år sedan eller mer så hade jag varit hysterisk men konstigt nog är jag inte det nå mer.
Kanske är det för att jag inte vaknar på morgonen och kliver upp ur sängen och på garderobsdörren hänger det en julstrumpa med en leksak i. Kanske det eller så har jag bara gått och blivit stor.
Men jag tror att det mesta ligger nog i att när man blir äldre då orkar ju inte heller föräldrarna engagera sig så hemskt mycket, dom tänker att man blivit för gammal för sånt. Men jag menar hade det funnits en julstrumpa på garderobsdörren så nog fan hade jag kännt det där lilla extra som jag inte känner nå mer..

Jag tycker ändå den bästa tiden är faktiskt nu ända fram till jul allt julpynt, skyltsöndag, handla julklappar osv. själva julafton är inget speciellt utan jag tycker bara December månad är något att hänga i granen.

På Julafton handlar det inte längre om vem som får mest julklappar utan för mig handlar det om gemenskap (kliché,jagvetmensåsant) och på första platsen ligger då maten såklart. Fast en julklapp skadar ju inte.
tänkte bara ifall Jultomten får för sig att jag inte vill ha några så menar jag inte så, jag vill gärna ha något i julklapp också, tack!

Vi har även fått några minusgrader här uppe, ett tag trodde jag faktiskt att vi inte skulle få mer än 5 minus.
Men idag vände det -13 visar min mätare. Det känns bra.
Julen är snö, snö är julen. Så är det bara och vilken tur att jag bor här då.
Tack!






YES YOU!

YEEEEEEEEES YOOOOOOOOOOOU!


Motivationen har bara flödat hos mig just idag. Och jag är så otroligt glad för det. Eller motivation kanske man inte kan säga. Men jag har bara velat göra saker. Dock har jag inte gjort överdrivet mycket mer än vad jag brukar (vilket är inget förutom tv,datorn,skola).
MEN mina vänner och bekanta! Jag har pluggat matte i en HEL timme. hör och häpna! Fast det gick kanske inte jätte bra men det gick. DET RÄKNAS

Och innan det var jag ute och skottade snö. Jag tog på mig mina täckisar och jacka och stack ut i snön, jag längtar tills högarna på gården blir lite högre för då kan jag säga åt mina kompisar att jag inte kan vara med dom för att jag måste skotta gården fast jag egentligen hoppar i snödrivorna. Då tycker dom jag är vuxen, jag menar dom måste ju tro att jag övar inför vuxenrollen.

Sedan efter snöskottningen kom mormor förbi med bullar och vi drack kaffe och åt bullar det var gott! haha det där lät precis som när man var liten och skrev typ " idag har jag varit me hon, det var kul. SLUT" svin roligt.

Jo men efter matten och snöskottningen tog jag an min nästa uppgift. Idrott och hälsa B uppgift. Klurig en må jag säga. Men jag hann skriva rätt så mycket.  Där överträffade jag mig själv i min kunnighet inom träning. Jag kan rätt mycket om jag nu ska skryta och det tycker jag att jag får göra! Jag vill ju förresten läsa Idrottmedicin på högskola. men det var något helt annat.

Sedan hände något mycket roligt, inte en stycke vän, inte två utan tre stycke vänner kom på besök, även min bror kom hem. Men han fick inte vara med och det ville han säkert inte heller.
Vi åt chips, jag åt choklad, drack julmust och kollade ROBINSON.

Sedan drack vi glögg med russin och mandlar och lekte även tjilivippen. Men sedan kom det som alla väntat på..
"MED ANDRA ORD" ett spel, som kan vara det roligaste spelet i världshistorien!
Det går ut på att man är två och två. Den ena tar upp en polett och läser då tillexempel " David Beckham " då kan man ju säga: Spelar fotboll gift med Viktoria från spice girl. Ja ni fattar.
Och man ska hinna ta så många som möjligt under en tid och sen fortsätter det tills man kommer i mål.

Kanske inte låter överdrivet kul, men ojojojdå säger jag. BUSKUL (som mamman i mysteriet på greveholm hade sagt). Plus att man får använda pipor som tjuter uta helvete och tuta i motståndarens öron medans dom ska försöka komma på.

Ja och vad vi skrattat. Det som är lite mindre kul är väl det första mina kompisar tänker på när dom ser mig är: LAT och FOTSVETT!

Jag sa alltså: något som jag har ofta och tänkte precis säga något annat för jag tyckte det var dåligt att säga, varpå Matilda skriker rätt ut: FOOOOOOOOOOOOTSVEEEEEEEEETTT!

Elin tog en polett varav hon säger: Julia är sådan. Ordet var LAT.

OTROLIGT!



Beskriv dig själv med två ord: Lat och fotsvett.
VILKET KAP JAG MÅSTE VARA!

you are the wind beneath my wings

Har just sträck kollat Mysteriet på Greveholm, 4 timmar och 18 minuter lång. Jag säger då det. Nog var det bättre förr. Den är fortfarande bra förutom att man märker av alla saker.
Tillexempel:
Flickan från rymden pratar baklänges. Jag trodde hon bara pratade konstigt.
Skelettet är inte ALLS läskigt
Har kommit på att nästan alla i filmen är lik någon jag vet vem det är
Ivars rymdmössa är grymt oattraktiv
Lillan är äckligt smart
Melitta är som hon är
Leif är typ Uffe (bara dom som haft han som lärare förstår mig)
Mamman, typiskt såg den nyss och kommer inte på vad hon heter.
Hon är lite efterbliven men ändå lite av min favorit.
Och alla i serien har gröna kläder på sig!

Nästa helg blir det en till, fast på lördag. Undra vad det blir då? Jag är lite sugen på Pettsson och Findus Tomtemaskinen, STÖRTSKÖN! (önskar att jag var lika cool som Findus)

Jag måste även tillägga att jag hoppade in i duschen i mellan åt. Mina kompisar klarade inte av stanken som spred sig i rummet. Dom tyckte det var nog med att det luktade målarfärg och att vi var inne på avsnitt 19.

TACK OCH HEJ!







Om det ändå vore så väl


listen

Jag vill också vara med och ordna till mässan. nej men det får tvåorna göra som redan har hur mycket som helst att göra. Bara dom har gjort något bra. Tror inte steen var så nöjd. Men Ellinor gjorde han lite mer positiv. haha
Hade vi fått göra det hade vi haft något att göra iskolan iallafall. Idag har jag slutat vid halv tolv.
Jag och Matilda my friend, drack en kopp te och sedan åkte hon hem och jag gick runt och pratade skit med en massa i 3 timmar innan jag åkte hem med freddan. jag kan lika gärna vara i skolan, bättre det än att åka hem. finns ju inget att göra hemma. Ett gymkort kanske hade varit något ändå, men jag vet ju av erfarenheter att när jag inte har ett gymkort så vill jag träna och när jag har ett tränar jag i typ två månader sen slutar jag. Så det struntar vi i. Istället idag har jag tryckt en billy's mumma säger jag bara. Fettig och gott!

I morgon ska jag och Sara vara i skolan och plugga matte från fem till halv sju i pluggerian för att visa 8 och 9orna hur det går till. Anledningen till att vi ställde upp på det här var väl kanske att vi har ett prov på tisdag på kapitel 1 som är som 5 kapitel, det känns inte bra men det klarar jag! POSITIVA TANKAR, jag har faktiskt trappa ner på negativa tankar. I ROCK helt klart.

Nu ska jag kolla klart DH och sedan gå och duscha om jag inte gör det i morgon på morgonen?

ÅH  det kom just en reklam om iskall mjölk, jag blev sugen på det och nu har vi ingen hemma får väl gå ner och dricka lite lingonsaft istället.

hallllooooooj!

this is how we do it

nejmen godförmiddag!

Otroligt mysigt väder har det varit i morse. Nysnö och solen visade sig tillochmed. Jag och far åkte på hockey vid halv tolv. Kollade när systersonen var målvakt. gick väl inte hela vägen, dom är så små ännu. Mycket att lära.
Kanske ska och kolla den andra matchen som är vid två någongång också. Sedan ska jag, kusin 1 och kusin 2 umgås lite. Tror vi ska äta thaimat, trots att jag åt det förra helgen men vad gör väl det när det är gott? Sedan gå hem till mig kanske hyra en film, äta godis och prata strunt.
Vet ju av erfarenheter att umgås vi kusiner så är det inte tyst en minut.
För inte så jätte länge sedan umgicks vi flitigt. Vi sov över hos varandra, åt god mat, kollade filmer efter filmer, åkte hundspann, åkte skridskor, spelade monopol och lekte i snön. Det var förut och nog saknar man den tiden då man umgicks flitigt. vi hade grymt roligt! Saknar även att jag kunde åka skridskor på den tiden. Äta kan jag ju fortfarande , monopol är jag grym på, leka i snöhögar är jag ännu bättre på. Jag har tillochmed hör och häpna tävlat i hundspann en gång. Det trodde ni inte om mig va? jag kom inte ens sist! Jag har helt klart oanade talanger.

Nu ska jag äta någonting. Magen håller på att säcka ihop.
Jag hoppas även mina vänner inte mår dåligt efter igår och att dom har roligt en dag till :D
hejdå!



Deep inside I know you feel it too

Idag har jag varit till tandläkaren i hålan (gällivare) men mina två trogna vapendragare Sara och Matilda.
Vi hade roligt. Fast för det mesta så sjöng vi med till musiken som var på hög volymnivå. Tror till och med en av oss slocknade en snabb sväng, inte sara (förhoppningsvis eftersom hon körde), jag höll mig vaken så att inte Sara skulle somna. Men tjejen i baksätet sov då. Hon drog en stock sen väckte vi henne för då skulle vi in och fika på puoltikasvaara fiket (stavning?). det var gott! sen fortsatte vi hem. åkte till skolan satt där och slog bort lite tid för att vänta på Kajsa. Däremellan åkte vi även till Elgiganten. Sedan slutade Kajsa och då åkte vi upp på staden och köpte Biobiljetter till 2012.
Så det händer i morgon och sedan på lördag blir det en lite "kusinträff". Vi ska nog laga mat, äta godis och kolla film. Bara umgås helt enkelt. Vi brukar ju inte umgås allt för ofta. Jag ska göra det medans mina vänner ska ut och slå sin svart/vita klädsel i taket. OCH på Ferrum till och med, med 70-80 tals hits. Jag säger ännu en gång: Jag är inte avundsjuk, inte alls! pffftttt... att ni får trevlig sällskap rör mig inte i ryggen. haha, men det är ju trots allt inte så äckligt länge kvar tills jag fyller år. endast 32 dagar, 5 timmar, 45 minuter, 50 sekunder!

Jag och mina vänninor har även fotat lite under veckan. tänkte bjuda på en eller två bilder.



Årets Julkort. Skriv om ni vill ha ett!







I will never be your stepping stone

En liten promenad upp till loussa i goda vänners sällskap kanske?

Jo det blir det fick jag just höra. klockan sju! kajsa, matilda och jag ska och hämta enris eller vad det heter? plus att vi får en liten promenad. trevligt!

nu ska jag vidare hejdå


When the stars go blue

Jag skriver blogg varje dag, flera ggr om dagen det är min nya grej!
jag bara älskar att blogga eller? nej jag kanske bara har lite att göra.

Dagen gick över förväntan rätt så fort. Dock var motivationen att ha matematik från 3 till halv fem inte så hög. Istället för att plugga matte i pluggerian satt jag och kollade på de andra som pluggade och lite folk som kom och gick, satt i min lilla bubbla och tänkte på strunt saker. På själva matte lektionen sen så hade inte motivationen höjt ett endaste liten snäpp på motivationsstegen så jag och Sara satt och släppte vår kreativit lös. Vi ritade och skrev positiva ord till oss själva någonstans i mattehäftet för att sedan när man kommer till den sidan står det ett fint ord till sig själv. Mina ord löd: " Du är så snygg idag, du klarar Matte C galant och du är bäst!, låt detta bli en av dom bästa dagarna i ditt liv"
Må låta otroligt konstigt men det var sååå mycket roligare än att skriva ett tal i matematiken.
Men sen tänkte jag också att i morgon klockan åtta på morgonen kommer min motivation vara lite högre än den varit idag så då tänkte jag faktiskt ta tiden till mig och göra ett tal eller två för att sedan fortsätta min visa min kreativitet. Till råga på det så gick vi 20 minuter innan vi slutade också. Men vad var det för mening att sitta kvar där när vi ändå ritat färdigt och ändå inte orkade plugga. Det var vad vi intalade oss själva så då åkte vi hem.

Idag har jag tryckt en hampis från Annis efter skolan, jag och pappa är ensamma hemma. Den var god, otroligt god närmare bestämt. Trots att jag imorse hade kostlektion på gymnastiken. Men jag är en av dom som äter utan att tänka på vad jag äter, bara jag blir mätt och jag tycker det funkar bra...iaf hittills. Men jag är ju ung! lever livet you know.

Nu ska jag och Sara försöka oss på marknadsföringen som är två sidor lång. Det ser lovande ut. En kopp kaffe lär behövas eller nej inte egentligen för då blir det min 4.e för dagen. men jag unnar mig en kopp till.

HEEEEEJDÅ!


BARA FÖR ATT JAG ÄR JULIA KARLSTRÖM







En förmiddag i skolan

En helt vanlig förmiddag i skolan. har haft idrott och hälsa B. Teori. Mat och hälsa läraren har haft teori: Kost och träning. Det var intressant fast det var jobbigt och sitta och lyssna i en och en halvtimme utan att ha ätit frukost.
Men nu har jag och Lisa just tryckt i oss en macka och en festis så nu har vi nya energi! yeeeey

Jag har inga pengar på mobilen så dom som vill nå mig får antingen ringa, skrika på mig i skolan eller bara gå fram snällt och fråga mig det ni vill.

Nu tror jag att jag och lisa ska kolla om det finns några lediga platser i rasthallen så vi kan sitta och kolla tv eller något tills nästa lektion börjar, som börjar kvart i tolv. jippie kay yey!

sen tänkte jag bara tillägga att jag hade inte tackat nej!

life is good

Jag fick min mat och det var gott vill jag lova. Fredagskvällen fortsatte hemma hos Matilda med idol och sen kom två underliga typer förbi och det blev en hel del prat om allt mellan himmel och jord. Från Idol till pest eller kolera.
Skratta gjorde vi vill jag lova. Det var roligt.

Lördag gick vi på hockey och sen på kvällen så åt jag, sara och hennes syrra mat från Valentino. Kycklingspett, satt som det skulle. Sen skriver Kajsa att det är fest idag. Jaha , jag tänkte att vad fan, jag kan dricka någon öl sen åka hem. Sagt och gjort, vi var klarar vid halv tio och var i dimman vid halv elva. Dock var inte dimman så tjock, åkte upp till krogen åkte ut lika fort som jag kom in. Det enda svar jag fick var: Ska du stå här och bråka eller ska du gå hem?, jag tog mitt pick och pack och drog. Åkte bil med två underliga typer, dock väldigt trevliga var dom. Sedan mötte jag upp en Fredrik som hade en lite tjockare dimma än mig själv och så gjorde vi sällskap hem.
Upp i morse för att kolla hockey och sen till Sara och äta dom ur huset, händer ju inte allt för ofta (not) och sen till nästa hockeymatch.

Jag är pank, men jag är glad. Det är väl det enda som räknas? eller?
Fast hade inte tackat nej till att ha pengar på mobilen iallafall så jag kan kontakta omvärlden. Men jag klarar mig.

nu ska jag spruta lite mer nässpray i mina borrar och sedan kolla på paradise hotel tror jag.

Jag, kelar lite lätt och försöker se söt ut. bara sådan jag är och söt är jag ju också!


All of these lines across my face, tell you the story of who I am

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you


En väldigt bra låt.


Det finns internettider. Ja självklart. Det finns internettider, vet inte ens om man säger så. Men det är konstigt det där. Internet tiden går fortare än vanliga tiden. Eller klockan kanske man ska säga. Det jag vill komma fram till är väl att det är konstigt hur fort tiden går när man sitter på datorn.
Förra veckan satt jag vid datorn och så kollade jag på klockan jo klockan var 8 jag skulle kolla fotbollsgalan, men jag skulle bara fixa en julklapp till mina föräldrar, det gick fort tänkte jag. Max 10 minuter. Nehee du, där hade jag big time wrong. Klockan var då 9. En timme gick på tio minuter. Det är väl det jag ville komma fram till. det är helt messed up datorklockan.

Och nu försöker jag fördröja tiden och nu när jag väl vill att klockan ska gå fort så jag får äta mat. Ja men då då går en timme på två timmar. Jo jag ska äta thaimat äntligen ett plus i kanten är väl att jag har vänner som sällskap, men just nu är jag bara fokuserad på maten!
Japp, en timme på två timmar. Jag tycker det är tråkigt när jag är så här väldans hungrig.
I-landsproblem tänker ni, in my ass, inte för mig. Mat är min passion här i livet. Om ni bara visste.

Det var väl bara det jag hade på hjärtat.

MAT IN MY HEART <3


En vacker bild på mina kusiner från midsommaren


Världens bästa hund.



Back in the days

Förut när jag var yngre och det var helt tyst började jag alltid sjunga på en speciell låt.
Satt man och prata och det blev tyst i 2 sek började jag sjunga. det gör jag fortfarande men jag har ingen speciell låt mer. Då började jag alltid sjunga på "I wanna love you and treat you right, I wanna love you everyday and every night" alltså Bob Marley-Is this love. Jag var ett större Bob Marley fan när jag var yngre. Jag lyssnade nästan alltid på han. Han var min idol om man säger så.
 
Vem hade du velat se live som är död? : Bob Marley
Vem lyssnar du helst på?:Bob Marley
Vem är din idol?: Bob Marley

Allt som handlade om musik sa jag bara Bob Marley.
Hade någon frågat mig det där idag hade jag nog inte kunnat svara på det. 
Eller på första frågan hade jag nog sagt Bob Marley. Nej jag hade nog inte kunnat bestämma mig. Elvis hade varit fränt likaså Bob Dylan och Johnny Cash.

Jag har gått från att vara reagge diggare( dock har jag inte lärt mig hur man stavar reagge, alla skriver olika. men tror det är så där)  till all diggare. Jag lyssnar iprincip på vad som helst nu. Och inte bara på en artist. Det finns så många artister som bara har en bra låt. Men det finns så många artister som nästan bara har bra låtar också, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Bob dylan, Johnny Cash and so on. gammal musik  

Tror aldrig jag har skrivit om musik, konstigt. Förut lyssnade jag musik så fort jag fick chansen, jag hade min Ipod hela högstadiet i öronen, vart jag än gick. På lektionen slog jag av om jag inte hade matte då lyssnade jag, så fort vi slutade lektionen så slog jag på. Jag lyssnade iprincip ALLTID på musik.
Men det enda jag har att säga är att musik är precis som kläder och julkalendrar. Det var så mycket bättre förr! utan tvekan.


                               



 


Right outside, there's two people just falling in love

ännu en dag av skola avklarad. skola och skola. En liten redovisning för ettorna och en gympa lektion,kan ju inte gnälla över schemat direkt.

orkade inte gå hem så jag fick skjuts med Lisa till Sara. Har fått i mig lite mat som tur är annars hade jag aldrig orkat gå på hockeyn klockan sju. Men måste åka typ halv sju för det är gratis idag och vi vet att alla Kirunabor är snåla så det lär vara fullt. för att fördröja tiden liten kan man ju alltid fixa håret, Sara över att göra lockar med plattång på mig just nu medans jag sitter och skriver blogg, livet leker! 
nu ska jag lägga ifrån mig den här och umgås.

hejdå

Just another heart in need of rescue

jag känner för att bara gå upp på ett berg och skrika allt jag har. Det tänkte vi göra i sommras, men vi hann inte eller hann inte är inte rätt sagt. varför gjorde vi inte det? hade varit svin bra.
nej just nu känner jag för det, få uttrycka mig lite. Eller ja få ut lite dåliga vibbar. Jag måste börja tänka mer positivt. Se allting från den positiva sidan.
Inte vara så hård mot mig själv.

som tillexempel sitter och gnäller på att jag inte kommer klara körkortet, att jag är dålig på att köra, men konstigt Julia om du inte gör någonting åt det och att ifall någon annan hinner före mig är jag svin dålig. för det första, jag gör det i min egen takt? för det andra sen när fan har jag börjat bry mig om att folk ska hinna före, kan ha med att jag är en tävlingsmänniska kanske? för det tredje: Gör något i stället för att gnälla. Det är ju bara jag själv som kan göra något åt det. Måste lägga manken till bara. så är det. Få tummen ur röven helt enkelt. hur svårt är det? Nej, nu är det slut på dessa negativa tankar.

Lite självkritik bara. behövde få det ur mig. sluta trycka ner mig och sluta hetsa upp mig över saker som inte är betydelsefulla eller inte speciellt nödvändiga. andas in andas ut det enda jag behöver göra.

En liten läxa till mig själv helt enkelt.

Vad ska jag göra idag? hm, idag ska jag bara vara mig själv som jag alltid är. Det är bara sådan jag är och jag önskar att alla kunde vara sig själv helt tiden. Tråkigt med folk som ändrar sig och byter tycke efter hur andra folk beter sig.

ja jag ska vara mig själv idag och känner jag mig själv rätt kommer jag ta det lugnt. Kommer slänga mig framför tvn och ha datorn i famnen, liksom två flugor i en smäll. Det är bara sådan jag är, jag gillar att ta det lugnt helt enkelt. Kanske ska jag beställa hem lite bilder också. Det gillar jag! jag gillar bilder.

hejdå, Peace out.

denna bild gillar jag, den känns som jag vet inte. den känns bara bra.


utgång

där lurade jag er allt. Ingen utgång här inte, inte på 7 helger. 7 helger, har redan hållt mig 5 helger och nu 7 helger till. Det klarar man hur lätt som helst, hinner ta igen allt när jag fyller år ändå.

Sitter och pratar med min kära kompis Matilda i telefon, känner att jag behöver en släng av henne. Men hon är tyvärr sjuk och kan inte medverka ikväll. Vi får ha kul utan henne. Jag Elin och Viktoria. Vi ska kolla Idol som jag gissar att alla andra som inte går ut ska göra. men det är roligt.

nu ska jag nog gå och duscha eller något, känner att jag vill fräscha upp mig.

hejdå


I'm just gonna take a minute and let it ride

svinet kom och tog mig igår. det var inte kul, det kändes som att jag hade gått rätt in i en vägg. Jag var hur pigg som helt på morgonen och hela skoldagen tills jag och mattan gick och skulle ta en kaffe (jag tog en dricka och hon te) då var det kört. Jag blev helt död. Min kropp gjorde så ont att jag inte kunde röra mig och on top of that var jag tvungen att gå hem för mamma sa att bilen inte var hemma. Men när jag väl har gått dom där 10 minuterna som kändes en timme och kom in genom dörren och har lagt mig ner säger mamma: " jaha, pappa sa att bilen var hemma" kul. Den promenaden var inget att hänga i julgranen kan jag säga. Jag och mamma låg i soffan och trängdes och kollade 3 filmer medans jag gnällde över hur ont jag hade. Hon fick serva fast hon också var sjuk, men jag var ändå sjukast. Sen efter en alvedon konstigt nog så mådde jag bra igen. Annars brukar jag behöva ta två alvedon för att det ska hjälpa men en alvedon och jag hade inte ont mer. Tre alvedoner senare gick jag och la mig och vaknade i morse, ledig från skolan förutom gympa klockan 3 men sjukanmälde mig. Har legat hela dagen, var och köpte lite gott också det hjälper mot sjukdomar helt klart. det satt som det skulle. Jag är nästan frisk nu, har lite ont i svalget och lite seg i kroppen. Vad är det med mig och sjukdomar? en dag. Men om det nu är svinet som kommit och tagit mig så lär jag bli sjuk igen. Det kommer och går säger experterna. Jag har börjat vela om det där med vaccinet. Kanske är en bra grej ändå. Fast man vet ju inte vad man kan få för biverkningar.

Jag ska ta en funderare över det fast jag inte lämnat in lappen, den skulle vara inne för 2 veckor sedan tror jag. Men vaccinet är ju slut och kommer först om några veckor tror jag? och om det nu kommer då får jag väl gå och säga att jag vill ta det annars får jag väl gå till sjukhuset och betala. Men måste ta en funderare. Mamma sitter och säger att jag måste ta den. hon sitter och skrämmer upp mig. Jag får se.. återkommer om det blir av.

Jag har aldrig varit rädd för sprutor men nu är det så länge sen jag tog en spruta så jag är lite rädd över att ta en nu.

Gud vilket långt och onödigt inlägg över svininfluensan.
Må den brinna i helvetet iallafall!

HEJDÅ!


det är så vi gör här på övre norrmalm

Sitter i skolan och har religion eller nej vi har slutat för en kvart sen. Har faktiskt hunnit göra två frågor idag, framsteg.

nu hål i 2 och en halv timme sedan matte. har glömt bort allt under lovet, kommer inte ens ihåg hur man räknar plus eller minus. hur ska det gå med det vi håller på med? vad vi nu håller på med? ingen koll. Det enda jag vet är att vi har prov v. 49. känns inte bra!

Nu ska jag gå och joina de andra. hejdå


RSS 2.0