middag

Sitter och väntar på  middagen, våran älskade vän Sara har bjudit över oss på middag.
Det blir pasta, pesto , kyckling och fetaostsallad..låter inte dåligt alls:b

är vrååål hungrig hoppas den är klar snart iallafall.

Tänkt så  mycket som kan hända i en liten stad och på en och samma kväll!!
Nästan så man kan flytta till stockholm och känna sig tryggare där.

Nej nu ska jag skynda på middagen lite. hejs !


Tisdag

Jag har för första gången i mitt liv varit på en portömning, jag var förberedd så det gjorde inte så ont som jag trodde men nog kändes det allt. Nu känner jag mig väldigt ren.
Ja smällen man får ta är väl att man ser ut som en prickigkorv efteråt.

I morgon blir det Gällivare´, skönt att missa en skoldag , dock ska jag upp klockan 6.
Kanske ändå hinner vara i skolan ett tag slutar ju som sagt 6 varje onsdag.

Nu är det bara 9 dagar kvar till björkis, tror Sara ska beställa tågbiljetter idag!
Mattan är nog den som är mest på G, herregud har aldrig sett henne så här glad :D

nu ska jag läsa lite på idrotten sen gå och lägga mig, godnatt

skit i rubriken

ingen rubrik idag, ingen energi för 5 öre, så det brukar vara en söndag..

Jag och Elin satt och kollade King Kong i går, hela 3 timmar var den, tyckte det kändes väldigt långt men inte så konstigt eftersom det är reklam i 1 timme sammanlagt.
Jag har alltid trott att King Kong är en roligfilm, så här lite komedi. Ack så fel jag hade med andra ord, den var väldigt bra det jag såg av den. Vi blev nog lite less där på slutet och satte upp en spelningslista inför Björklidenpremiären. HÄRLIGT!

Grattis till min vän Viktoria som fyllde 17 år i går! hoppas du hade en bra födelsedag, men var det idag vi skulle komma och fika ?

nu ska jag fortsätta ha denna meningslösa söndag, kanske dricka en kopp kaffe till och sen hoppa i duschen för att ta nya tag och ladda inför en spännande vecka.

Sverige-Frankrike

vilken flopp de första 30 minuterna, nu får dom ta och komma igen. 6  bollar under..
(Jag tror inte dom kommer gör det)
Pappa sitter och svär här brevid och mamma sitter och skriker med jämna mellanrum..

I kväll kanske det blir en helkväll hos mig, tror inte det blir hos Sara, eller ?
vi ser ju, ha en trevlig lördag kväll!


here I am

Slängde nyss i mat i magen och snart ska jag och träna bodypump för andra gången i mitt liv.

Vi har haft en rätt slapp dag i skolan, lätta lektioner till 1 sen hade vi någon förläsning, en tjej som föreläste om privatekonomi, tro det eller ej det var mycket intressant. Kanske var en bra idé för mig att välja ekonomi iallafall ?

Efter skolan gick jag och Elin på stan och hon valde ut sina nya glasögon, riktigt snygga och jag gick och beställde portömning (stavas det så?) fick tid nästa vecka på tisdag. Åker eventuellt till Gällivare dagen efter om de har fixat den där röntgen maskinen..kuuul!

Inte länge kvar till björkis nu, längtar!!

Klantarnas klant är invalid

Tack för kvällen igår säger jag då bara, har inte skrattat så mycket på länge och ett speciellt tack till min invalida kompis Sara!

undra vad kvällen har att erbjuda? blir det kanske en likadan kväll som igår eller går Sara i ide?

Det får jag svar på efter jag har öppnat matteboken och gjort MINST 10 tal.
nu måste jag iväg från den här dumburken!


socker dricka

Blev inget Gällivare. Förra gången jag skulle dit blev det inställt också, för att inte den där röntgen maskinen funkade.
Jag konstaterade igår att jag kommer ha tandställning tills jag är 25.

Sitter och dricka socker dricka och väntar på maten..

Ikväll ska vi spela spel, dricka te, äta strips och ostsås men även skriva en lista på 20 saker vi ska göra innan detta år är slut, Matilda kom med en sak vi skulle ha med på listan, ta på oss bikini och åka ner för baksantisbacken. haha jag gillar inte den idén såååå mycket men vi ser ju vad som kommer upp. haha

BJÖRKLIDEN ÄR BOKAD !!!

bjuder på en bild från förra årets björklidenpremiär


I sit and wait

Idag vänner blir det tekväll, den efterlängtade tekvällen!

nu ska jag sätta in lite musik på ipoden så jag har något att lyssna på när jag åker tåg till Gällivare för att gå till tandläkaren. Längtar tills jag får min tandställning, åh gud vad kul!

This is the new me, take it or leave it..


angels

Vad händer ikväll kompisar ?  ring, slut på pengar.

himlen är oskyldigt blå

igår blev det fest igen. Började hos Amanda Halldén (för ovanlighetens skull så var vi på samma fest) slängde i oss drickat och åkte till Jens, där blev det lite mer dricka och sen tillbaka till amanda för att sluta kvällen där klockan 6 på morgonen. Behöver man ens säga att det var slitet idag?

Jag har kikat förbi Elin idag också, å


2009

ja nu var det 2009 och det firade vi in med en stor fest som började hos Kajsa sen mitt på staden och slutade hos Amanda (MSP2) som det alltid gör ?
Nästa varje fest har jag hamnat där på efterfest eller så har jag hamnat på samma efterfest som Amanda inklusive hela MSP. konstigt det där!  Men kul hade vi som alltid, skrattade för fulla muggar när alkoholen börja dra sig ur kroppen och kaffet tog över (även lite övertrötthet) för att vi skulle hålla oss vakna.
Spelade kort som Natalie var sämst på fast hon hade ju ändå som nyårslöfte att vara en bättre människa, egentligen kanske hon lät oss vinna?  fast är det att vara en bra människa? nej jag vet faktiskt inte.
Men vi fick oss ett gott skratt åt killen som ingen kände som hängde runt där, först sov han i sängen , sen gick han till soffan och sen sov han i sängen igen. Vi stod och skrek åt han att nu är det dags att gå hem, försökte få med han ut.
När vi alla hade dragit på oss kläderna och gått ut så ser vi att killen inte följt efter, somnade han i trapphuset kanske eller fick du ut han ur lägenheten Amanada ?
Jag och fredrik drog åt vårat håll och de andra åt sitt håll. Vi tänkte vi går mitt på vägen, slipper plumsa på trottoaren, men se på fan Kiruna levde klockan halv sju på morgonen och det var trafik. Jag förstår ingenting.
Det är mycket jag inte förstår så nu avrundar jag och drar till Saras stuga för att ladda upp batterierna på nytt för visst skulle vi ut snart igen?

Alla har sina nyårslöften, men jag håller aldrig mina. Har försökt i 10 år men inte har jag lyckats än heller. det galle inte ha några förväntningar alls på 2009, vi får se hur det blir men mycket fest blir det ju nu när alla börja fylla 18 det vet vi iallafall och det var väl bra att vi både slutade och började året med största festen.


RSS 2.0