ett rangligt barbord



Vi trotsar vitmössorna och firar att vi tog på oss våra mössor för ett år sedan.
Kanske slänger på sin egen mössa och låtsas vara med i gänget.
nej jag och mina vänner får helt enkelt ta och dricka några glas vin och stå och stampa utanför både Landströms och Arran. Men det blir nog trevligt.





Hellre ett rangligt barbord än ett fast förhållande.

It's gonna be a long day



Jag och min arbetskompis och även utanför-jobbet-kompis Matilda har bestämt att vi inte får sitta på Facebook under hela tiden vi jobbar, vilket är 4 timmar. Ganska svårt med tanke på att man är inne på internet hela tiden här. Det är ju inte så att vi inte jobbar, för det gör vi. hårt också.

men alla vet väl hur fort tiden går när man sitter vid datorn. En timme går på 10 minuter, 2 timmar får på 20 minuter, eller det är så för mig iallafall.
Vilket betyder att denna dag/kväll kommer bli lång.
Men lika glad är jag för det för om några minuter är det fruktrast.
Kanske till och med en kopp kaffe på det.



(bild tagen från google)


många mil bort



Ni kanske trodde att jag var den enda som dog i "jordens undergång". mycket möjligt. Skämt åt sidan, jag lever och frodas. Jag lever mer än vanligt faktiskt. Jag skrattar ovanligt mycket. Jag och mina vänner behöver inte längre vin för att skratta. Vi klarar det utmärkt bara genom att jobba och sova dåligt.

nu sticker jag iväg på jobbet. Hoppas jag får skratta lite ikväll också.




Here we go again!


Jag och min kompanjon som presenterade sig så fint i förra inlägget är lediga imorgon, fredag. Vilket innebär att det springer lite i benen på oss. Vi har bestämt oss för att göra något helt annat än vad vi brukar. Vi brukar i vanliga fall göra något som innehåller mat.

Åka till en stuga och äta.
äta lunch på stan.
göra lunch hemma.
fika på stan.
fika hemma.
Äta vartfan man än kan äta.

Vi är nu less på att äta (just för tillfället, givetvis!) och under dessa 2½ timmar på jobbet har vi kommit underfund med att vi borde göra något helt stört som att riskera våra liv. Vi tänkte så här att dör vi inte på fredag så dör vi ju ändå på lördag. Vi har därför bestämt oss för att åka imorgon på morgonen till Kirunas sportaffärer (ja, vi har hela 3 styckna) och söka upp två stycken longboards (Matildas idé, vem annars?) för att sedan knalla upp för Baksantis, med det får vi bra motion och sen tänkte vi ta oss ända ner för Baksantis utan att slå ihjäl oss.
Det kan bli intressant.

Förhoppningsvis för eran skull kommer det bildbevis på lördag innan 18.00, för det är tydligen efter 18.00 som vi alla kommer att utplånas.


den där spritfesten


bilder från den omtalade spritfesten som ingen kommer ihåg.
Detta är vad som dokumenterades.












Jag får tacka för kvällen som vi glömde. Vi hade väldigt kul, låt oss aldrig göra om det och låt oss aldrig mer säga "hörs imorgon". Midsommar nästa?

En gäst.


M - Jullaaaan! Skriv blogg!
J - Göre själv!

OKEJ, då gör jag det! Matilda is in tha blog. (Fakta kommer) Jag har faktiskt en egen blogg men den känns så jävla 2010 så jag orkar inte. Och Jullan har mer läsare för den delen. Jag tror att de allra flesta vet vem jag är (Julias number one friend helloooo) men vi kör ändå!

Namn: Eini (efter min finska mommo) Matilda "Mattan" (ofrivilligt nickname, mycket coolare med Carpet..) Eriksson (jävla svennebanan, men vem fan vill heta Koivuniemi?!)
Ålder: 19 år (eller 15?)
Bor: Röd villa, Kiruna
Civilstatus: Är du snygg? Då kan det diskuteras (Döners, hehe....)

Sådär. Det är jag. 1 av 6 stolta medlemmar i Julias gäng. Och hur lyckades jag kvala in tror ni? Björkispremiären 2008. (tror jag?) Det var där det hände. Jäklar vilket intryck jag måste ha gjort. Fast vem kan egentligen motstå mig? Alla gäng behöver en kort, ettrig och söt liten tjej som drar snuskskämt med jämna mellanrum. Nej, jag förstår varför jag fick stanna. Och vad var det som gjorde att jag föll för Julia? Hennes stjärt såklart! I love it! Jag försöker hinna med minst 3 klämningar i veckan. Det var lite lätt info om mig. Det här med bloggning är fan inte min grej. Hoff, jag orkar inte..

Hejdå alla hamburgerfetton.

en söndag på jobbet


En söndag på jobbet kan vara det dummaste valet just denna söndag. Just denna dag. Dagen efter spritfesten som kanske spårade ur, har inte fått information om hur det gick riktigt. 
Lördagens spritfest innehöll:

Sprit
en 20åring
ballonger
sång
Kirunas finaste utsikt
mina bästa vänner
pricka pennan i flaskan
dricka öl snabbast
funny bunny
snöret
sprit
spritramsor

Det var roligt. låt oss aldrig göra om det.



Dagar framför datorn


Jag kommer snart att få fyrkantiga ögon, helt klart. Mor min sa alltid så när jag var liten och jag kan slå vad om att hon inte var den enda mamman som sa så. Men mamma, kollade du upp riktigt noga att det faktiskt inte var så? Det känns som att mina ögon börjar bli fyrkantiga. Jag känner mig fyrkantig hela jag. Jag är liksom nästan lite lik svampbob, förövrigt det bästa barn/vuxen programmet. Jag satt nämligen och pratade med en klok person om det här på en förfest för inte så länge sen och den personen tyckte precis som jag. Svampbob fyrkant är inte bara ett barnprogram utan ett vuxenprogram också. Jag har ju även en vän som kan skratta som svampbob och det är ju få förunnat. 






(bild tagen från google)

Appropå vänner som skrattar som svambob så har en av mina vänner bjudit in till spritfest på lördag. Det är ju inte mer än rätt nu när hon ändå fyller tjugo kan jag tycka. En spritfest får man ha och jag kommer delta.
Jag och 6 andra kommer att befinna oss hos vår vän på lördag. Redo för röda plastmuggar, shotsglas, hattar och sugrör.


Taikons


jajamen, familjen Taikons var på solsemester i fjällen i år igen. check it out!










konsten att vara trött på sin egen röst.


Nu har jag suttit på jobbet 4 dagar på raken. Jag börjar bli måttligt less på min röst så därför överlåter jag underhållningen till syskonen och syskonbarnen denna helg.
Det lär inte vara en lugn stund denna helg om jag känner familjen rätt.





lär väl bli som en fredag på arran.


kapa lite hår


Baksmällan sitter i än idag. Det är sånt man får ta tydligen. Det är med chock jag tänker för mig själv att "det var nog fan värt det den här gången". Jag tror fan det. Vi hade fan riktigt kul.


Snart får jag kliva i den här outfiten igen. längtar.
Först ska jag kapa lite hår och jobba några timmar.

en mycket bra helg.


Impuls fredag och planerad lördag (som inte blev som vi tänkt). Kunde nog inte bli så mycket bättre. En sjukt bra helg sammanfattningsvis. thank you!


Favoritkillen!

Nu ska jag ta och gå till jobbet. Boka in jobb en söndag? idiot!

RSS 2.0