I went down to Houston

Oh my sweet Carolina - Elton John

Efter det förra inlägget med fett mycket text så ska jag kompensera med lite bilder från tiden här i Boden eftersom jag åker hem imorgon..


                                                                                 Nya Converse äntligen!

                                    
                                                                                      
                                                                                        egobild
                                   

                                                   jag, syster och Elin städade syrrans bil som hon skulle sälja
                                   


                                 

                                                Vi fick använda våra jackor när vi inte hade något paraflax
                                    

                                 jag i min jeansskjorta, mycket charmig bild, bra hållning. Modellkarriär nästa!
                                

                                                    Min första inbakade fläta på någon, STOLT!                                
                                

                                                                     M.J fick följa med från affären            
                               

                                                       Spakväll klockan halv 3 på natten
                              

                              
                              


                             

                             
                             

Det var allt tror jag! mer bilder kommer när jag kommer hem..


oh my sweet carolina

goddagens! (eller kvällens)

PDOL var hur roligt som helst! trots att vädergudarna inte var med oss. Men det blev lite mer festival över det hela. Regn, blåst och kallt. Men ingenting har stoppat oss förut så.
Mötte upp mina kära vänner på luleå busstation. Vi åkte till Piteå, kommer dit, släpar våra väskor till campingen och det står " visa entré biljetter till festivalen" på en stor skylt. För att inte behöva bära runt på våra väskor gick Matilda, Vicky och Amanda i väg medans jag och Kajsa stannade kvar och vaktade väskorna kissnödiga, hungriga och stenfrusna.
Det tog 2 timmar innan de kom tillbaka och på den tiden hann det gå förbi hur många människor som helst som jag kände igen från förra året, plus några nya grabbar! (frågan var bara vart alla snyggingarna var sen när vi kom in på området)

Väl inne på campingen håller Matilda en stor familjepizza som vi alla ska dela på, plus sina väskor. ni kan ju bara gissa innan jag skriver vad som hände...ja såklart tror ni gissade rätt, hon tappar den i backen, hela pizzan åker ut på backen, alla håller på att dö iskratt (notera att vi ALLA var nyktra!) Sen säger jag, men fyfan Matilda langa hit pizzan jag bär! , vad tror ni händer, rätt igen! Jag tappar den och rejält denna gång. Men inget stoppar (iallafall inte mig) från att äta.
Jag glad som bara den trycker i mig pizza medans de andra försöker lägga upp tältet medans det skriker " lägg ifrån dig maten och hjälp till för fan! "
Men så är man ju kvinna och kan göra två saker samtidigt. Och kvinnor kan! Vi drog upp tältet utan problem och hjälp (förutom en enstaka grej som killarna fick hjälpa oss med). Vi fick ungefär samma plats som förra året och med samma grannar, MALÅ! härliga människor.

och då började kalasandet, tro det eller ej, det blev en lugnkväll för Julia, pressa mig själv till att vara uppe till 5 iallafall. Eller Kajsa gjorde det. Sen var det läggdags.
Dagen efter vaknar vi upp och juste, ingen sammanhang i texten. hoppar lite. Förra året hade vi service hus, men detta år var det inte så utan det var bajjamajjor och ute duschar. JIPPIE! 
Matilda och Viktoria hade redan varit och duschat osv. Så jag och Kajsa hoppar in i duschen där vi kunna tvätta av gårdagens smink, samt borsta tänderna. Inge rinnande vatten att tvätta händerna.
Men Matilda och Vicky hade varit på coop och köpt våtservetter med sån där anti bakterier medel som är typ alkohol och grejer i. Matilda kläcker ur sig: Julia tvätta dig i ansiktet du ser helt sjuk ut. jag tar tag i servetten och dum som jag är så gnuggar jag rejält i ögonen och när jag slutar så svider det utav bara DEN! skit samma tänker jag och jag och Kajsa går till coop för att handla mat. När vi kommer tillbaka skrattar V och M och säger " om produkten kommer i kontakt med ögonen, uppsök läkare direkt!" HAHA. Men för er information så har jag synen kvar.

Lördagen börjar lite segt, som det ska vara. Sara och Micke kommer och joinar oss också.
Tanken var från början att vi skulle bara kolla florence valentine, som vi har längtat. Typ det enda bandet som vi inte kollade. På fredagen blev det Hammerfall, Melody club och A camp.
Lördagen var vi och dansade till " för vi ska dansa i neon, bortom ropen bortom skratten" och " Magaluf, styrde vi vår sista resa" Ja, Lena Ph och Orup. Oj vad vi shakade. därefter blev det lite hoppande till Promoe. Där vi även blev erbjudna lite hasch och taffsande..Grr!

När vi kommer tillbaka så sitter vi och nöter och tänker att varför sova ? , men så fort alla satt sig ner, så somnade vi. Segt när det spöregnar ute och alla satt och tröck i sina tält.

Nästa år hoppas vi på att vädret är bra, Malå med sitt gula bord kommer, mycket tält, bra artister och otroligt mycket mer roliga männsikor. P.S som vi har skrattat också, hade träningsvärk i magen i söndags. D.S

och förresten , får man göra två P.S... det skiter jag i , jag gör det ändå. Detta inlägg var till Matilda för att hon skulle få höra om vad som hänt denna helg ifall hon glömt bort! ;)

P.S igen! Skor måste köpas i morgon! D.S
Bilder kommer, är i Boden kan därför inte lägga upp några.

just beat it

Kvar i Boden.

Skulle egentligen hem i morgon men ska umgås med min syster istället. Men ska be mor slänga ihop det jag behöver hemifrån så kan mina otroligt snälla vänner hämta upp det. Så möts vi på stationen och sen bär det av mot PDOL!

3 HELA DAGAR!!!

hoppas bara vädret håller sig och att allt löser sig..
Men det jag undrar mest över är , när kommer Sara ? ska hon på Pdol? hinner hon på PDOL?
ja , hör av dig bruden!

stay the night

Elin kom igår till Boden klockan 9 på morgonen. Var och mötte upp henne på tågstationen, som tur är, är det nära syrran.
När vi kom hit så sov fortfarande Wera och Jessica men efter de vaknat åkte vi till Luleå och gick på arons badet.
Badade lite med Wera osv. sen efter att pressat sol i några timmar åkte vi ut till Camilla (andra syrran) och kollade när de byggde. Då bestämde vi oss för att grilla när det ändå var så fint väder och 1 och en halvtimme senare så satt vi ute på altanen och åt fläskfilé med potatis , fetaostsallad, tzatziki och majskolvar. GOTT!

och som vi skrattade till vi hade iallafall tur med vädret igen. haha

Efter det for vi till Smedsbyn och städade jessicas bil som hon ska sälja. Svettiga och oljiga åkte  vi där ifrån för att komma hem, duscha och gå och sova.

Nu idag har vi legat ute i solen i tio minuter tills det blev moln. Då åkte vi in till storheden för att handla mat, jag och Elin käkade på Max och så kollade vi lite på H&M, Elin hittade en t-shirt, jag hittade bara hårnålar.
Vi köpte vi hade iallafall tur med vädret, ettan. som vi tänkte kolla i morgon för syrran skulle till en kompis ikväll.
Jag och Elin har hyrt en annan film, bröllopsduellen som vi ska kolla ikväll.
Vi har suttit på helspänd och väntat på att åskan ska komma, såg ut som det ett tag men, man ska aldrig säga aldrig.

nu ska jag ta en kopp kaffe till och sen slänga mig i soffan för att ta en nap eller iallafall lugna ner mig. stressad till tusen!

there will always be another mountain

Är som sagt i boden hos syster. Igår var vi på farmen, det var grymt roligt.

Sent blev det också, klockan 7 i morse kom jag hem. Vaknader vid 4, nu har nyss käkat och så ska vi in till luleå och fixa med syrrans bil.

Det var bra väder på dagen men nu har det blivit molnigt, trodde jag men nu börjar det spricka upp igen.


och då åkte jag.  hej


men jag finns alltid där i ditt hjärta det vet du

och så åkte jag iväg. Snygg är jag också i min jeansskjorta (och nej, jag kommer aldrig sluta tjata om den för den är helvetisk snygg).

hejdå!

det blir alltid lättare framåt natten

har fortfarande inte kommit på vem som sjunger eller vad låten heter men kom på att jag skrivit fel.
Tror nämligen det ska vara, det blir alltid värre framåt natten.

NU GÅR JAG!

Mrs. Robinson

-jag glömde säga att jag är helnöjd över min jeansskjorta

-fått mina 100 bilder jag beställt

-jag åker i morgon

-jag är mindre nöjd över är att pengarna tar slut.

nu ska vi och äta på thai, hej!


jag och matilda blev kändisar över en natt. Oh yeah!
Just då var vi lite vingliga i huvudet (mitt egen snickrade citat)


P.s vi matchar otroligt bra jag och tjejen på bilden! ;)


So take my strong advice, just remember to always think twice

I have brown hair, finally! Efter en avfärgning där jag blev gul, röd, orange och brun i håret. En brunfärg och sedan slingor på det. Håret blev bra, inte som på bilden. Men jag är ljushårigare (så kan man ju inte säga) eller brun hårig jämnfört med tidigare då jag var svart hårig nästan.

ni lär ju få se en bild på det senare på någon flummig bild från min semester. Juste I'm going on a trip to....trumvirvel....
BODEN. Haha, vilket skämt tänker ni. Men jag tänker så här:
Hellre sitter jag där och gör ingenting än att vara här och gör ingenting. Plus att jag får hälsa på min syster och säkert min andra syster och det ska bli roligt. Och självklart ska jag ta med mig en vän. Än vet jag inte Elin eller Matilda eller båda. Båda hade varit något, men vet inte vi får se.

Min syster som jag ska bo hos är här uppe nu så åker med henne på fredag. Men i morgon skulle hon kanske komma förbi om mina bröder hemma för hennes barn vill träffa sina morbröder som dom nästan aldrig träffar, tror det hänt två ggr eller något. Dom är  ALLTID på vift.

Jag känner mig helt överlycklig som om jag hade kunna göra vad som helst (nästan).
Jag sa idag till Matilda och Elin att så här mycket som jag skrattat de här två dagarna har jag inte skrattat på länge.
Matilda kommer då med en sprudlande kommentar : Det är bara för att du saknat mig så mycket och för att jag är SÅÅ rolig. Kan vara, kan vara Matilda. (jag tror faktiskt också att det är så) Men också för att... Nej jag har ingen förklaring bara att jag har otroligt härliga vänner som gör mig glad. Det kanske är så enkelt. Varför blir man så blödig framåt natten?
Och nu kom jag och tänka på den där låten " det blir alltid lättare framåt natten" , vet inte varför och jag har ingen aning om den går så. Men jag har börjat sjunga den flera ggr men kommer aldrig på vem som sjunger den eller vad låten heter. Onödig information Julia..

En annan sak, jag orkar inte skriva att michael jackson är så bra, åh han är min gud. Men detta är dagens sanning jag har faktiskt lyssnat på han rätt mycket när jag var mindre och lyssnar fortfarande på honom och att han bara gick bort så där. Det gör lite ont i hjärtat faktiskt..(tööööntigt, jag vet) Men det är dagens sanning.
Jag har fler dagens sanning som jag och mina vänner kommit fram till idag, men för att inte lämna ut hemlig fakta om mina vänner så lämnar vi det där!

Godnatt och hoppas ni orkar läsa för det jag skrivit här, var det längsta inlägg jag lär göra i min livshistoria och det var väldigt VIKTIG information om min vardag och om hur blödig jag egentligen är...under den hårda ytan alltså.

Nu några väl valda ord , "Just remember to always think twice"


brown hair

Nu om ett tag ska jag på stan och köpa avfärgning och så ska jag färga om mitt hår. Jag har ungefär svart hår nu och på sommaren så blir håret ljusare och eftersom jag har brun hår vanligt så kommer jag få jätte mycket utväxt. Så idag ska jag köpa avfärgning och om jag brunt med ljusa slingor. men vågar jag mig inte på avfärgning så får det bli bara ljusa och bruna slingor så kanske det ser lite normalt ut.

Så nu ska jag ta en snabb dusch och sen möta upp elin på stan vid 12 och sen ska vi till Coop och sen ner till Matilda för att färga håret och äta mat. Tacos blir det!


Inte den finaste bilden och plus att den var vriden men så ser jag ut nu:


Och så här vill jag se ut ungefär. (bilden är från 2006 tror jag )


Thriller night

Har varit ensam hemma nu (utan mor och far fast med bröder) i 4 dagar, 4 dagar bara. Känns som i en månad. Det är skönt hela dagarna nästan förutom när man ska sova. Helt ensam i hela huset och så är det tyst. Men faktiskt har det gått bra. Ingen kuslig figur som kommit in och tänkte kidnappa mig eller något sånt skumt. haha

Fast då kommer vi till nästa grej, går och lägger mig vid 3 och sen om ingen väcker mig (för väckarklockan funkar inte på mig) så sover jag som idag til klockan 2. Men det gör ändå inget nu när det är ungefär 7 grader ute. Man missar ju inget direkt. 

Nyss var jag på konsum och handlade lite. Idag blev det korv och makaroner.

Nu ska jag ringa Elin och kolla om hon ska komma förbi, skönt att vara ensam men det är roligare med sällskap.
Kom just fram till VILKET onödigt inlägg det här blev.

ha de!


Been there done that

Jag fick mat igår, jag och bror drog ihop en hamburgare eller två var faktiskt.

Idag kommer Elin över och jag ska bjuda henne på fetaost sallad och vitlöksbröd.
nu tänkte jag springa på konsum och köpa lite saker, 2 ggn jag är där idag. Igår var jag där tror jag 3 eller 4 och förra fredagen var jag där säkert 3 ggr. Det är inte lätt när man bor 5 steg från affären.
äh, nu blev det skitsnack.

pratade med Sara för ett tag sen, hon är i Göteborg och säger att män finns det gott om. Skönt att höra att hon har det bra, fast det tvivlar jag inte på om hon är där. Matilda är i Finko och tränar på sin finska. Vicky jobbar hela dagarna. Måste ringa henne och fråga om hon ska vara med oss ikväll kanske?


hej

What should we do with the drunken sailor ?

Festivalen är över..vilken helg.
Mamma sa till oss igår: Åh, vad skönt att ni är tillbaka mina barn. 2 dagar efter festivalen tagit slut.
har man festivalat (kan man säga så?) vill jag säga!

tänkte ladda upp lite bilder på facebook, sen tror jag det blir att äta något? men vad, ensam hemma.


så här såg det ut på fredag, på våran gård!

RSS 2.0