24/12

Julafton.

Det är inte samma spänning nå mer som det var när man var liten.
Man vet på ett ungefär vad man får i julklapp för man har varit med och köpt hälften av dom.
Nu är det roliga med julen att vara med släkten och äta god mat.
Men tänkte ändå skriva upp vad jag har fått.

julklappar:
Volymaster
trosor
skidhjälm + glasögon
Marilyn Monroe tavla
skidsockar
massvis av chokladaskar
pengar till mobilen
bärbar dator
shopping pengar till mellandagsrean

Sen har jag fyllt år också för 2 dagar sen. Då fick jag en systen kamera, fast den har jag fått tidigare, en tavla av mina kära vänner och parfym +bodylotion.

Jag ska ladda upp bilder senare på mina tavlor jag fått och lite bilder från julen.

Nu ska jag gå och sova, dagen har varit låååång.
Godnatt!  hoppas ni hade en bra julafton. / Julia Karlström

13/12

hejhej ! :D

I morse fick vi gå och kolla lucia på skolan men orkade inte så gick och kollade Elin och deras på högga istället. Mycket duktiga var dom. Vi kollade med låg och mellanstadiet, lite jobbigt. Man ska ju egentligen vara tyst mellan varje sång och först i slutet ska man klappa , men småbarnen visste inte riktigt det så dom klappade efter varje gång . Tillslut sa en lärare : Man ska inte klappa för det förstör stämningen. När dom hade sjungt klart en låt så blev det tyst så tänkte jag , äntligen dom klarade sig att vara tyst men så började en liten unge klappa och då hängde dom andra på. haha lite irriterande men annars var dom mycket duktiga.

skoldagen har varit rätt så jobbig men den blev genast mycket lättare när alla blev övertrötta och började skratta åt allt istället.

I morgon hade jag tänkt att jag skulle gå på stan efter skolan , men kom just på att jag slutar halv fyra i morgon. trist. får se om jag får med mig någon annars blir det väl bara nöta soffa hela dagen.
Jag har ju klipp och färgtid nästa vecka på torsdag, skönt skönt och mycket behövligt med tanken på hur jag ser ut i håret nu.

Endast 9 dagar kvar tills jag fyller år nu och 11 dagar kvar till  julafton :b myyyysigt

Förmiddagen på min födelsedag ska jag spendera på lombia , någon hockeymatch var det. Trevligt. Sedan får väl kompisarna komma och fika osv.

Har jätte fina bilder jag vill ladda upp från lasse och sånt men mitt trådlösa internet slår av varje gång jag ska ladda upp så det blir ingenting av det heller.

Nu ska jag gå och sova så det blir fortare helg.
GODNATT ! / julia K


RSS 2.0