om vi gjorde kaos pa phi phi


Ingen ide att blogga nar man anda inte har nagra bilder. Men uppdaterar och berattar att jag lever trots kamera incidenten. Dock har jag varit nara manga ggr att dranka mig sjalv i havet. Jag ville verkligen bara sova bort den har dagen.

tusen bilder ar borta. Sa det tidigare till mina vanner, tjuven hade mer an garna fatt ta kameran men bara om jag hade fatt ta bort fotona innan. Det som gnager mest ar ju att jag tankte fora over bilderna till min usb igar och gjorde inte det.
Jag funderar pa att kopa en ny kamera har, freddan och patte har kopt en billig kamera som verkar bra sa jag tror jag ska ga och kopa mig en san.

Imorgon bar det av mot Bangkok, vi aker 9 pa morgonen harifran Phi phi och detta blir sista gangen vi sager hejda. Nar vi kommit till Bangkok ska vi sova dar en natt och sen ska vi vidare till koh chang tror jag det heter. Lar bli skoj!

nu ska vi ga och dranka mina sorger i en drink pa Relax bar, en svensk agd bar. Forhoppningsvis ar jag mer munter imorgon.


P.S brande mig inte pa stranden, sov bort nagra timmar istallet. Det var val lika! D.S

nu har vi gjort kaos i Ao nang och pa Phi Phi. Fast pa tva helt olika satt, forhoppningsvis sa slipper vi undan fler missoden.

Slanger in nagra gamla bilder. Vi har ju iallafall blivit brunare an vi var dar.

Vi bor i exakt samma rum som forra gangen. F7 ar det basta!

om det vore mojligt hade jag nog krypit ur mitt eget skinn for lange sen.

INTE KUL!


Den har angesten kommer att folja mig for resten av mitt liv. Jag har varit vaken hela natten, kom fran festen ungefar nyss, klockan ar just nu 9. Jag har san angest att jag inte ens klarar av att sova. Det kryper i kroppen.
Nar jag satt vid datorn tidigare idag tankte jag fora over mina bilder till USB:n men jag tankte att jag kan gora det i morgon, idag alltsa. FEL AV MIG! Jag har haft en valdigt rolig kvall vilket resulterat i en borttappad kamera. Snodd eller ute till havs. ingen som vet. Jag tror jag maste dricka upp min cola light, skrikbola lite och sen ga och vacka mina vanner.


Darfor lar det inte bli nagra bilder pa valdigt lange. om nagonsin..

Ursakta men nu maste jag ga och vacka mina vanner sen blir det stranden och bara for att jag tappat kameran ska jag branna min hud totalt idag som straff...och kanske att man far sig en redig branna pa det.


hejda!


buckets, apoteket och mycket svett



Igar morse vaknade jag med en valdans andnod, forsta utbrottet pa snart tva veckor. Jag brot ihop i sangen, natalie och vicky forstod inte vad som pagick forutom att dom visste att jag hade ont i halsen. Men innan vi gick till stranden gick vi forbi kliniken har pa phi phi. Inte sa mycket att hanga i julgranen inte. Vi kommer in, natalie forklarar att jag har andnod och ont i lungorna. Dom kollar pa oss och visar sedan en lista med olika mediciner, vi fattar ingeting. Sen sager dom att vi ska ga till apoteket brevid. Vi knallar dit, jag sager vad mitt problem ar och han ger mig en medicin jag ska dricka 3 ggr per dag. Vet inte vad det heter pa svenska. Den smakar precis som nagon spritsort. Var inte det basta att dricka dagen efter man varit ut. Halsen kanns redan mycket battre men har fortfarande sjukt jobbig hosta nar jag var hostar. Det later inte bra men jag klarar mig. Tack syster for radet men nu gjorde du mig lite nervos. Kanske borde kolla upp det nar jag kommer till Bangkok. Har hort att dom har bra sjukhus.

Vi var som sagt ut igar. Vi landade pa stones bar efter en bucket pa balkongen. Stones bar var valdigt stoned sa vi gick vidare och kom till Slinky. Sjukt kul stalle, vi dansade och det rann svett bokstavligt talat.
Gick forbi en snubbe och sa ursakta, varpa han klacker ur sig, ror mig inte!! jag skriker tillbaka VA och han svarar, du ar ju helt svettig. Fragan ar da, vem fan var inte svettig. Jag visade fingret och gick darifran.
Vi traffade aven pa Lisa, Lisa och Sara fran Kiruna nar vi kom hit och igar kvall pa dansgolvet, riktigt kul att traffa lite kandisar. Dom akte tyvarr hem imorse.

Vi hade sa roligt igar sa vi ska nog ta och kopa med oss nagra cider till hotellet och sen ska vi ner till stranden igen.

Trots utgang igar sa var vi pa stranden vid halv elva imorse om inte tidigare. Dagen har varit sjukt varm. Det har runnit svett idag igen och skulle inte forvana mig om man tappat 5 kg vatska idag.


en acklig bucket. konstigt nog dricker man dom anda.


SLINKY


Sa har har det sett ut idag. SKOOOOON....T!

nu har man borjat fa lite branna iallafall. Men forhoppningsvis har man inte maxat den. Det vore ju forjavligt!

Pa mandag flyger vi till Bangkok och moter upp Sara och Matilda, lange sen sist. Kul att traffa dom igen :D

Mamma, kolla mitt konto och lagg in pengar, tack!


forsoker andas


nar man har ont i halsen sa har man alltid ont morgon och kvall. dagarna gar utmarkt men kvallarna och pa morgonen ar varst. Inte nog med att jag har halsont sa har jag aven kramp i mage for att jag var hungrig for lange. Molnigt pa phi phi idag. Vi ska halla oss inne idag igen. Jag haller mig inne for att inte bli sjukare och de andra vill val inte ga for att jag ar ju festens hojdpunkt sa det blir val inte sa kul.

har kopt mig en byxdress och armband alldeles nyss. Men ingen hit att shoppa med kramp i magen.
nu blir det massa vatten och sangen.


Den har odlan bor i tradet utanfor varan dorr. Den ar acklig och inte ens nastan lika sot som vara sma odlor i toaletten. Vi slog lite pa den men den kom tillbaka iallafall. borjar bli lite radd att den ska attackera. nagon som vet om odlor bits (fragetecken).


blev en majskolv pa stranden idag, en macka, vatten, cola light.
Det vanliga!

Fraga till storasyster sjuksyster om du laser min blogg. snalla gor det.
Detta ar mina symptom: jag har ont i hela brostkorgen, det ilar nar jag andas och jag har valdigt tungt att andas. ar detta farligt, ska jag kolla upp det. Jag har lanat astmaspray av Natalie. ar det okej. (fragetecken) snalla svara! kanns som att jag hostar upp lungorna snart.

godnatt!


back to paradise


sa har ar det. For mycket har hant for att ens borja beratta, sa vi tar det nar vi kommer hem.
Vi har iallafall varit till Ao nang dar vi motte upp Fredrik och Patte. Valdigt roligt att traffa folk man kanner igen.
Vi hittade ett valdigt fint rum som vi bokade. Akte in till freddan och patte for att gora Kaos med Ao nang. Om vi gjorde det...ja det skulle man kunna saga. kom hem vid 4 pa morgonen till deras hotellrum, la oss i sangen vaknade vid kanske 10 for att slanga oss pa en bat till Railey beach (fragetecken) tror jag det hette.
Valdigt fin strand forutom att det fanns nagot i vattnet som stack oss hela tiden. ingen aning om vad det var.

Jag skulle hoppa i vattnet for att sen ga upp och smorja in mig. Synd bara att jag glomde det och forsatte spela volleyboll med resten vilket resulterade i en brand jullan. Sag mer eller mindre ut som en stopp skylt. Konstigt nog nar jag vaknade nasta dag var det borta.

Nasta natt nar vi val skulle sova i vara sangar upptackte vi kryp pa kudden som var blodfyllda. hela kudden var full och vi hade ingen aning om vart dom kom ifran. Vi ville inte sova dar, sa vi packade ihop vara saker fortare an fortast och akte till freddan och pattes hotell och hyrde ett rum dar. Dyrt men ack sa skont man sov nar det inte fanns nagra blodfyllda ackel kryp pa kuddarna.

Kom tillbaka till phi phi idag, alskade phi phi. Vi var tvugna att visa patte och fredrik detta paradis men tror inte dom ar sa imponerade. Fast i och for sig har vi inte hunnit vara har sa lange. Vi kom hit vid 11 halv 12 i morse. Bokade samma rum pa Golden hill och sen drog vi till stranden. Natalie har kopt san dar strand rackets.
spelade lite, smorde inte in benen sa bra vilket resulterade i en fet branna pa benen, men vi har kommit fram till att om vi ska bli bruna pa denna semester maste vi branna oss.
Den har solen ar allt bra konstig.

Vicky och jag kande oss inte sa pigga efter stranden sa vi tog en powernap medan de andra gick pa "stan". Jag kande mig valdigt hangig och fick sjukt ont i halsen och brostkorgen. (tror jag maste tagga ner pa cigaretterna).
Tva alvedon och en tva timmars vila ar man pa topp igen. Fragan ar om man somnar i natt.
Det jobbiga ar att vi drar ju mest skamt hela tiden och jag har lite svart att skratta for det gora ont i brostet, men annars mar jag bra. Solen varmde som fan pa phi phi idag, alla kom hem som stoppskyltar forutom Patte.

Vi har nyss atit och planerna var att gora kaos pa phi phi men vi andra schemat och sover istallet. Tror Ao nang satte lite val mycket spar i oss.


Luna bar, chang bar och the 60's var bra stallen i Ao nang.


Vi rakade stota pa vara engelsman och fick oss ett hej da. Vi blev valdigt ledsna och Phi Phi ar inte desamma utan dom. Fast fredrik och patte ar inte sa daliga heller. 
 
Buckets ar inte gott, man blir apfull pa det men man maste dricka anda.


The 60's, valdigt bra stalle. bra musik. Men vi missade tydligen det basta live bandet som varit dar.
Trist!


Chang bar.


Patte och Fredriks hotell. Best Western. tummen upp!

Jag lever och frodas och forhoppningsvis haller sig denna "sjuka" till bara hals och brost ont sa jag klarar mig undan febern.

En vecka kanns som ungefar en manad. Men ack sa bra vi har det!

en miss i schemat


Blev ett litet felsteg i planeringen, en planering vi inte hade. Bali far helt enkelt bli en annan gang.
Efter att ha akt till flygplatsen, fatt reda pa att planet redan gatt och att det skulle bli dyrt att boka dagen efter bestamde vi oss for att stanna kvar i detta underbara land och aka runt lite mer har.
Imorgon bar det av till Ao nang for att traffa Fredrik och patte. Sedan kanske det blir Phi Phi igen.
Ar lite uttjatat men det gar liksom inte att slappa det dar stallet. Allt ar bra med det. Helst killarna da!

Vi ar otroligt slitna efter kvallen och natten pa Phi Phi, vi har sovit en timme fran 6 till 7 i morse.
Plus en timme pa baten darifran vilket resulterade i en annu mer brand nasa och annu mer soleksem.
Mamma, hjalp! jag har fatt soleksem over hela kroppen, fragan till dig ar vet du hur jag ska gora, ar det sa att jag maste skippa solen sa behover du inget saga. Jag vagrar. Jag behover ditt rad angaende smset ocksa. Svara har eftersom du inte svarar via mobilen..TACK!

Vi har badat i poolen och nu ar det dags for en dusch och sen sangen. Hors senare!




phi phi


Igar skulle vi som jag sa gora kaos med Phi phi. Om planerna gick enligt schemat..nja inte helt.
Vi traffade pa ett gang killar som bor pa varat "hotell". Dom bjod ner oss pa lite forhang och vi tackade snallt ja!
Vi hade riktigt trevligt tills vi kom ner till minimarket och gubben forklarar att ta med er olen och ga upp pa era rum for far polisen syn pa er vet ingen vad som hander. jaha, tankte vi. lydde order och svepte olen. Det visade sig att det var Buddahs dag och man far tydligen inte dricka alkohol just denna dag. Typiskt eftersom vi hade planerat att ga ut innan vi akte vidare harifran. Vi knallade ner till stranden, vissa av oss tog sig ett dopp i havet som visade sig sen vara toalett da killarna stallde sig och pissa ratt ut i vattnet.

Vi gick tillbaka till rummen med grabbarna och snackade lite strunt. Glomde forresten namna att 2 var engelsman och 4 var svenskar fran Falkenberg. Riktigt trevliga manniskor. Klockan 4 pa morgon bestamde vi oss for att det var dags att sova och innan vi somna bestamde vi att vi vill inte lamna Phi phi forran vi provat nattlivet.
Sa klockan 4 somnade vi medvetandes om att vi skulle fa stanna kvar en natt till. nagot lyckliga!
Jag menar, denna o ar fylld med man som ar guds gava till kvinnorna.

nu kom vi precis fran stranden dar vi legat tills nu klockan ar 5...tror jag. Pa stranden motte vi mer svenskar som hade kommit till Phi phi idag tror jag. Dom var fran dalarna, riktigt harligt gang. Det var i lite olika aldrar men det spelade tydligen ingen roll for den aldre kvinnan slanger ur sig "jaha, ar det fest har pa kvallarna, ar det drag, vet ni". Sa oavsett alder,kon, sexuallitet sa ar det fest som galler.


nu ska vi kika pa biljetter till Bali och sen ga upp och duscha och fixa oss for idag ar det bannemig ingen Buddah dag...hoppas vi!


kaos med phiphi


Kul att ni uppskattar att jag har det bra har borta.
Carro och syster, det ar ju faktiskt bara andra dagen dom dar bilderna ar ifran. Tror inte ni ar lika kaxiga sen nar vi kommit hem. (forhoppningsvis) Solen verkar inte ta pa oss riktigt an..

mamma och pappa, ni ar for bra!
skont att hora att kontot fylls pa som det ska for idag ska vi namligen gora kaos med Phi Phi.


kajak, smaka pa ordet. Kajak och vi tre tjejer i samma mening later inte helt ratt och inte var det latt heller.
Vi hyrde kajak en timma och akte ivag for lite paddling. Jag var ju saklart en naturbegavning men traningsvarken ar nog snart ett faktum.

Imorgon ska vi checka ut fran varat alskade stalle och aka tillbaka till Phuket for att sedan flyga vidare till Bali...tror vi. om vara andra vanner skulle ge ifran sig ett livstecken. men vi overlever nog fast jag trodde jag skulle do idag. Det ar inte det roligaste att komma fran stranden, hoppa in i duschen och sedan fixa sig med en flakt i rummet. Vi star och trangs nakna framfor flakten. Idag var det dock varre an dem andra dagarna.

nu ska vi nog ga och gora manikyr som vi inte hann gora igar och sedan blir det att inhandla lite cider for en kvall pa balkongen. Vi ska gora kaos med Phi Phi.

Hors snart!



Turistbild.


Det basta!!!


Golden hill, det nast basta!


ser ni, vi sitter i dom. vi har inte ramlat i vattnet


sa har ser mina vanner ut just i detta nu fast en sitter brevid mig och skriver i hennes nya blogg.
Friedriceinthailand.blogg.se, medan den andra skypar med sin kille. Viktoriautansinavanner.blogg.se


och sa dar ser jag ut, lite lite solbrand, lite myggbett, lite soleksem och mycket svett. Annars fullt levande.




Thaifuckingland



hela mandag ochdag gick at till att resa. vi kom till bangkok pa tisdag vid halv fyra, halv sju satte vi oss pa ett thaiflyg till Phuket. Det tog cirkus en timme. Vi hade ingen aning om att det serverades mat pa flyget, vi var doo lyckliga, dock var det samre an svensk flygplansmat men vi fick i oss nagra tuggor. Vi trodde flyget till Thailand skulle ta dod pa oss men ack san tur vi hade att det var svensk nattetid. Vi sov den storsta tiden av resan.

Phuket var valdigt mycket horor, transvestiter och trafik. Phiphi ar helt annat. Ingen trafik, inga horor vad vi sett och valdigt lugnt.


vi akte fran Phuket till PhiPhi igar, la oss pa stranden och tog en nap. Sen tog vi en nap igen nar vi kom till rummet som slutade i tva timmars somn plus att vi sov lite lange idag. Men nu ar vi installda pa thailandsk tid.
Varat rum pa phiphi ar det mysigaste stallet i varlden. Det ligger uppe i bergen, men vi har balkong och manga snygga grannar att spana pa vill jag saga.

Natalie har svart att sova pa natten pga myggbettet hon fick igar. konstigaste myggbettet ever och nu ar vi alla lite fundersamma over om det ar malaria. Skamten i Thailand bestar mest av malaria och tsunami. Igar satt vi och prata om att vi skulle ga pa nagon slags safari grej varpa vicky klacker ur sig : Det borde finnas malariasafari. som vi skratta. sakert inte ni for ni var inte dar. Sa skamten bestar mest av nattas " malaria "bett.

Pancake med nutella har blivit en favorit redan. Tror jag kommer leva pa det. Tror jag kommer leva hur som helst pa allt det har.

Nu star resten av ligan och roker och vantar pa mig, sen ska vi ta en manikyr.

mamma och pappa, varfor svarar ni inte pa smsen, har dom kommit fram. Tacksam for svar.


notera snyggingen bakom..(darav bilden) i rod troja!!


sa dar ser deet ut mest hela tiden. om vi ar lyckliga... (fragetecken) JA!


varan balkong dar vi sitter nastan hela tiden med en cigg i handen och ogonen pa snyggingar.




Thailand


Imorgon klockan 13.25 går flyget till Arlanda.
20.35 Arlanda- köpenhamn sen Köpenhamn-Bangkok


Förhoppningsvis får jag fyra sjukt bra veckor i Thailand och på Bali!
ska försöka uppdatera lite, lär väl för det mesta bli att jag skriver om hur varmt det är och hur mycket äckliga djur det finns.
Wish me luck!


 

på återseende mina vänner.


12, 13, 14


Dag tolv

en bild som gör dig glad


Bara för att det var varmt och skönt. happy!


En bild på någon person som alltid gör dig glad




Den där tjejen gör mig nästan alltid glad. deppa inte ihop resten av gänget.
ni gör mig också glad


Dag tretton

En bild på någon/några du alltid har roligt med

och där kom den igen.


En bild som du alltid skrattar åt


den brukar jag skratta åt, fast den är nog ändå inte den roligaste bilden jag äger.
dom roligaste bilderna är strängt förbjudna att läggas ut här.

Dag fjorton

Den nyaste bilden på dig själv


Den nyaste photo booth bilden

En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

Slå ihop alla bilderna jag lagt ut under den här listan och så har ni på ett ungefär alla som jag aldrig kommer släppa taget om. plus några till

tio och elva


Dag tio

en bild på dina närmaste


Här är några av mina närmaste....släktingar.
Julen 2010 på lombia. Jag var bäst!

en bild på någon person som alltid ställer upp för dig


Här har ni samma bild på de två person som alltid ställer upp för mig oavsett vad.
Dom här två kommer alltid att ställa upp för mig så länge jag finns och så länge dom finns, oavsett om dom vill eller inte!


Dag elva

En bild på en tid du saknar


Studentveckorna är något jag saknar.

En bild från i somras


Midsommar med släkten (är värst)


eight and nine

Dag åtta


En bild på någon person som du vill vara med




Jag vägrar ändra bilden på Sara, den är för snygg för det.
så vinkla skallen en aning och beskåda en snygg bild.
En bild på dig själv


en snygging på mösspåtagningen.


Dag nio

En ovanlig bild



Det här är en ovanlig bild. ovanligt att gå på bal och ovanligt att bli fotad av en fotograf.
snygga är vi iallafall!

En bild på någon person som är snygg


Här är en bild på någon som är snygg. Min far är rätt snygg och då ser vi ju var jag har fått snyggheten ifrån
(ja mamma du är också snygg)



du är min älskade


Vaknade halv tolv av ett väldigt uppvaknande samtal, tack!(jag menar det). Jag har somnat 6 på morgonen, skönt!
Det går inte så bra för mig att vända tillbaka dygnet. Tänkte vara vaken hela natten men klockan 6 var jag helt slut så jag hade ju inget val, vad skulle jag sysselsätta mig med alla timmar förutom TV, men hur håller mig sig vaken framför televisionen? går nog inte. Jag kan annars men utan sömn vet jag inte hur länge jag hade klarat av det.

Idag har jag ingenting på schemat men vi har ett underbart väder, lät precis som att det skulle hjälpa mig på något sätt. nej, jag stannar nog inne till kusin ringer och ber mig snällt följa med på gymmet för ett benpass. Can't wait!
Jag kan visst vänta, jag kan vänta till efter min semester, det spelar ju ändå ingen roll om jag tränar som ett psyk, lär ju ändå se ut så här om fem dagar (vi åker då).

Vi åker iväg på självaste alla hjärtansdag. Underbart, slipper man ha ångest. Inte för att jag skulle ha ångest, jag menar jag har ju singelvänner som kan vara med mig om det blir alldeles för ångestladdat. Däremot så tror jag om man jämför mina andra alla hjärtans dagar och denna så blir nog denna bäst helt klart. Varför? jo för jag får äta på MAX...trodde jag! Max ligger tydligen inte där vi vill att den ska ligga på Arlanda. Jag tror detta kan bli den värsta 14 februari. Fast om jag tänker från den positiva sidan så kan jag ju alltid köpa något annat gott och sen har jag ju faktiskt två vänner med mig som kan vara rätt roliga ibland. Det handlar bara hur länge jag tycker dom är roliga just denna dag(14 februari), det handlar om hur många timmar, minuter, sekunder jag kommer klara av att umgås med min ena singelvän och min andra soon to be wife (nej dom är inte förlovade) kompis innan jag springer genom hela arlanda för att få mig en maxburgare. Jag hoppas att jag hinner komma förbi dig (Max) på måndag, jag är verkligen i behov av dig, jag behöver dig och jag vill hålla om dig. MAX, JAG ÄLSKAR DIG!


Tack för samtalet och tack för att du är singel!

dag nummer sju


En bild på dig och någon klasskompis


Här är en bild på mig och några klasskompisar.
Dom två med peace fingrar längst fram känner ni ju vid det här laget.
Dom var inte bara mina klasskompisar utan är även mina vänner off school.
Så från vänster högst upp har vi Julia Hallergren, jag själv, Malin Eriksson, Frida Bergsten, Sara Hedin och Matilda Eriksson.
och listade ni inte ut det på de vita klädseln och hatten så var detta på självaste studentdagen.
vi hade iallafall tur med vädret!


En bild som påminner dig om gamla tider


Jag hade kunnat göra så mycket bättre än denna bild men jag har inte min extra hårddisk här, hade jag haft det hade ni fått smaka på en mycket gammal bild och gamla tider. Jag nöjer mig med denna och tycker att detta är gamla tider, tiderna är förbi. Detta är på mösspåtagningen hemma hos mig. Vi hade iallafall tur med vädret igen!

lately


Jag och min gamle vän ska dra oss in mot stan för en lunch i solskenet.
Det lät ju utmärkt men så är inte fallet, vi ska dra oss in mot stan i -20 och blåst.
Dagar som denna tackar jag gudarna och mig själv för att jag tog mitt körkort och sen tackar jag även mor och far som inte behöver bilen så jag kan ta den nästan när jag vill och köra de få minutrarna det tar att åka in till stan.

Snart åker jag ju till värmen så jag kanske borde ta vara på denna kalla tid eftersom när jag kommer hem är det förhoppningsvis vår. Fast man får nog inte hoppas för mycket.



Jag tror jag ska äta en salami/brie macka. kanske trycker i mig en
bulla också. Jag menar det är ju inte varje dag jag träffar min vän.
Tack Sonja!

dag fem och sex



En bild på någon i din släkt


Här är två av mina kusiner, två släktingar. Den ena (med en stor tumme upp) heter Matilda.
Hon är ett år yngre än mig. Den andra söta tjejen heter Lotta och är min andra kusin (AK's) lillasyster, hon fyller 15 i år skulle jag tro. hoppas jag, blir pinsamt annars. den sista "tjejen" är ju självklart jag!
snygg som alltid!

En bild på någon du tycker är snäll


Alla mina kompisar vet ju att jag tycker dom är snälla och tycker det blir trist om jag ska lägga upp en bild på alla dom igen så jag väljer att lägga upp en bild på Carro, som är en nyfunnen vän skulle jag vilja säga, vare sig hon vill eller inte. Carro är väldigt snäll tycker jag och hon har världens sötaste barn, som jag redan nämnt tusen gånger men jag kan fortsätta föralltid.


En bild på någon du kan berätta allt för


Jaha, here we go again, här har ni dom igen. Jag berättar allt för dom, sen har jag ju några till som jag berättar allt för, synd att inte alla får plats på en bild!

En bild på någon du varit kär i


Här har ni mannen som jag varit kär i ända sedan jag för första gången såg One tree hill,
trots att vi inte längre är jätte tajta så kommer det alltid finnas kärlek till honom.


Jag kan inte vända tillbaka på dygnet, helt omöjligt!

allt på en och samma gång


Dag 3: En gammal bild på dig själv



En gammal bild på mig och kusin, den är cirkus 5 år gammal.
Jag var 14 år, Matilda var 13 år kanske 14.
Björkliden 2006


Dag 3: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Jag och min äldsta vän Sonja. Vi har varit vänner i cirkus 19 år (hela livet)
sen hon flytta till sthlm har vi absolut inte hunnit vara med varandra.
På tisdag ska vi däremot vara med varandra innan hon åker till sthlm och jag till Thailand!

Dag 4: En bild som du aldrig lagt upp



Det här är en bild jag aldrig lagt upp och det kanske man förstår
varför jag inte gjort.


Dag 4: En bild på någon du saknar


Jag saknar min familj söder ut! det lär dröja länge till jag träffar dom igen.



konstiga tider


En bild på en konstig tid i mitt liv



Veckorna innan och i Luleå var en konstig tid i mitt liv. Lika konstig som min familj ungefär.
På bra och dåliga sätt. helt klart den konstigaste tiden i mitt liv så långt.
Jag menar jag är ju fortfarande en ung och dum "kvinna" i mina bästa år, ungefär.


half of my heart


En bild på någon i din familj



En självklarhet att lägga ut kärnan till denna konstiga familj, ja vi är en konstig familj.
Så konstig att jag inte ens orkar gå in på varför den är konstig och ni hade nog ändå inte förstått.
Men det där är en del av min familj och den viktigaste delen eftersom utan dom hade ju inte jag funnits.
Utan denna man och kvinna hade det inte funnits så många olika konstiga individer som vi faktiskt är i våran familj.
Fast jag är nog den bästa individen helt klart, varför? det behöver vi inte heller gå in på.
kärnfamilj eller inte, en fruktansvärt bra och konstig familj är vi! och alla är vi olika på bra och dåliga sätt.
(jag har mest bara bra sätt) So there you have it!

en burgare dagen efter del 2


En bild på en person som du älskar

har inget att göra med gubben på bilden. texten däremot. ordet everybody
mitt svar på en person som jag älskar. alla. everybody. almost







en burgare dagen efter


En bild på en (fyra) person(er) som du umgås ofta med





otroligt söt bild


Där har ni mina fyra som jag umgås mest med för tillfället, eftersom 2 styckna är gone with the wind and takin' dykarcert.(jag förkortar hur fan jag vill)  i Thailand.

jag snattar



Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med

Dag 1: En bild på någon du älskar
Dag 2: En bild på någon i din familj
Dag 2: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 3: En gammal bild på dig själv
Dag 3: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 4: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 4: En bild på någon du saknar
Dag 5: En bild på någon i din släkt
Dag 5: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 6: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 6: En bild på någon du har varit kär i
Dag 7: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 7: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 8: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 8: En bild på dig själv
Dag 9: En ovanlig bild
Dag 9: En bild på någon person som är snygg
Dag 10: En bild på dina närmaste
Dag 10: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 11: En bild på en tid du saknar
Dag 11: En bild från i somras
Dag 12: En bild som gör dig glad
Dag 12: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 13: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 13: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 14: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 14: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Jag snattar listan Viktoria och som tack kanske du får vara med på något inlägg eller två

RSS 2.0