varmare breddgrader som Gunnar hade sagt


Här sitter man. ja, här sitter man, i väntan på att få kliva upp eller så väntar man helt enkelt på att andra ska kliva upp och meddela att nu, ja nu är det dags för en resa söder ut. längre än vad du tror är söder ut iallafall. Kunde lika gärna varit luleå, men vänner och bekanta! Denna gång tar det oss ändå bort till turkland. jajamen, ni läste rätt! Turkiet. En vecka med ett härligt gäng. Ett gäng som man kanske (förhoppningsvis) hänger med för resten av sitt liv, ett kompis gäng som ger en allt det man själv saknar. Det kan vara en kompis som erbjuder sig sin Ipod-laddare på resan. det kan vara en kompis som erbjuder sig sin trygghet på resan, det kan vara en kompis som erbjuder sin vilsenhet så man själv slipper känna ångest över hur borta i kupan man är och kanske en kompis som helt enkelt bara gillar läget när man själv har negativa tankar. Det kan helt enkelt vara en person som underlättar din vardag. Dessa människor gör det för mig.

Ja, vare sig ni vill/jag vill så åker jag iallafall om cirkus 2 och en halv timme. Have a nice day och kanske att vi ses. Kanske att jag kommer hem och har bättrat på mig min bikinilinjen. MAYBE!  Ha inte alldeles för stora förhoppningar!



BRÄNNNNAAAAAAAA! PEACE

4 ljushåriga och en mörk


Här sitter vi, jag och min gamle vän. En vän som även hon lämnat mig för en större stad.
tänk vad jag får åka runt och hälsa på vänner, det blir ju bara roligt i slutändan.(he he) 
Denna vän har man haft sen man gick i tvåan på lågstadiet.(11 år)
Denna vän har man ringt till och sagt " jag kommer nu", för då bodde hon ett stenkast härifrån.
Idag är det rätt långt att gå men vad fan ingen har väl dött av lite motion?

Vi kom fram till att detta blir en bra dag till att göra saker som är tråkiga men som kanske är ett måste ibland.
Måla naglarna, packa, lägga ansiktsmask och färga ögonbrynen. Att jag nu ser ut som en turk gör mig ingenting för det gör bara att jag smälter in bättre när vi landar i varmare breddgrader på lördagsnatten. Jag tänker från den positiva sidan helt enkelt, jag lär inte ha någon som hänger efter mig och skriker " vackra svenska flicka". Däremot har jag 4 ljushåriga vänner som ska med mig och det bådar inte gott för dom fyra.


11 år, man blir som man umgås..





kickstart my heart


Jag och mina blodröda naglar (och några random people) går ut på en sväng om.
Tänkte röra lite höfter, nypa lite rumpor, svepa lite tequila och slå folk på käften.

" du är så jävla badass "
en sådan vanlig kommentar i min omgivning. fick en slängd i ansiktet nyss av en söt (nu fick du) random människa som sitter i mitt kök och äter upp min ost. Den andra hon flänger runt, ser spöken och försöker släcka lampor.




I love the way you lie


Det där med att må bättre av att måla naglarna röda kanske stämmer ibland. Jag gjorde ju som sagt ett försök igår. Jag tänkte för mig själv att nu när jag är sjuk så kanske jag klarar av att sitta stilla och inte förstöra naglarna. Självklart! Jag målade ett varv, jag väntade, jag målade ett andra varv, jag väntade, jag målade topplack, jag väntade och jag målade ett sista varv. Naglarna glänste och jag kände mig on top of the world.
Länge sen naglarna har glänst så och lördagen kändes så långt bort. jag ville bara visa upp mina snygga röda naglar. Jag höll på i 2-3 timmar. Kan tyckas idiotiskt men när man är sjuk är det en bra sysselsättning. 2-3 timmar satt jag där för att sedan idag kunna gå ut med mina röda naglar och glänsa.

Jag hann bara sätta på mig jackan och sätta mig i bilen 1 timme efter jag målat naglarna så var dom förstörda, mina röda glänsande naglar var borta. Det såg mer ut som utsmetat blod som jag tryckt på naglarna med rispor och fingeravtryck på.

Tur att jag idag mår bättre och att jag hinner måla om mina röda naglar till senare ikväll när jag ska ut och visa upp mina glänsande blodröda naglar.

ON TOP OF THE WORLD! peace

I en driva av snö ligger Anders för att dö



Det här är en sådan här dag då ingenting smakar gott, ingenting luktar gott, ingenting är dåligt och ingenting är bra.
allt är bara är som det är när graderna i kroppen är högre än det ska vara.

Här låtsas man vara stålkvinnan som aldrig blir sjuk. Skryter om sitt immunförsvar för sina kompisar och vad händer?
Jo det slår tillbaka som en käftsmäll. en fet jävla käftsmäll och här ligger jag under duntäcket och fryser fast solen och värmen har hittat upp till kalla Kiruna.  Nu ska man ju inte överdriva men det är ju trots allt 15 grader i skuggan och det nöjer vi oss med. Fast vad har jag för nytta av det? vad har jag för nytta av att höra att mina vänner går på promenad och dricker kaffe på uteserveringen i "fin" vädret? jag har ingen nytta. Men jag är ju en sådan snäll och givmild person så jag låter mina vänner ha det trevligt på en promenad längst stan och mysigt på ett café. Det är bara sån jag är.

Jag själv, jag unnar mig lite saker så här i sjuktiderna. Jag har slagit mig ner under duntäcket jag pratade om tidigare. har målat mina naglar röda för att må bättre. Har laddat upp med en kall cola light, lite nötter och en tidning. mår jag bättre av det? nej..det enda som får mig att må bättre är alvedonen jag trycker regelbundet och mina powernaps. eller det är vad jag inbillar mig iallafall.

mina piller har slutat verka. Dags för en ny rond! PLING


Hey, I put some new shoes on and everybody's smiling
















nackgympa kära vänner!

when a man comes around

solen visade sig rätt så bra lördag förmiddag. efter mitt hårda arbete.
jag och två vänner hade lite balkonghäng alá kalle (jag) medan jag åt nudlar.


alla vet väl att snabbheten sitter i brillorna och att man tager vad man haver


det var ju inte bara jag som var snygg


sen blev det lite festligheter


nu blir det hänga gäng med syster och systerbarn. Tack och hej!

att slänga pengar i sjön

Jag jobbar, jag jobbar och jag jobbar.

då kanske ni undrar vad jag gör med mina pengar? jo, jag slänger dom till Safari. Jag går dit, tänker för mig själv " nu är jag här igen, behöver jag äta här? kanske finns något hemma? äH! en gång gör väl inget" EN GÅNG JULIA? Hade det varit en gång så hade jag inte skrivit det här inlägget. Förbaskat! Jag lär mig aldrig. Jag jobbar för att ha råd att äta lunch på jobbet. Lite ironiskt om man tänker efter. Eller bara rent ut sagt sjukt? ja, jag vet inte.

Jag vet att jag idag har varit en förnuftig människa och åkt hem och ätit lunch. Eller har lunch fortfarande. vad blev det? jo det blev ett glas yoghurt och nudlar. ja nu förstår ni kanske varför jag äter på Safari. vem i helvete blir mätt på det? inte jag iallafall. Fast jag är i och för sig bottenlös som jag brukar säga.

Tänkte vara förnuftig och åka tillbaka till jobbet och dricka kaffe, slipper jag slösa mitt kaffe och min energi på att göra det. Ibland är jag så smart. ofta. nästan. alltid!

Om någon undrar så slavar jag för pengarna också. Jo idag innan lunch var jag och städa ett hus och sen har jag sprungit som en iller och klippt gräs, kan tillägga att jag var något svettig efter.

Back to the greeen gräs och kaffet. över och ut, under och in.


två systrar, samma pappa.

ohlala jag vill ha dej

Jag sa, OHLALALA JAG VILL HA DEJ!

Uffe Lundell. vilken kille, pojke, man , gubbe.
PUSS!

färga hår, dricka kaffe, äta, umgås, jobba. typ det, det är vad jag har gjort idag.

OVER AND OUT!



HON GÖR MIG GALEEEEEEN!

RSS 2.0