Gästbloggare: Sara, Sarkkie, Sarkko, KirunaSorken

Hej alla monsterdiggare.
Tänkte slänga in ett inlägg här i brist på annan sysselsättning.
Sitter i Kalles föräldrars kök vid Kalles dator på Kalles mammas köksstol mitt emot Mattan som sitter och drar reglerna inför kvällens tårt ätande hos Kajsa (GRATTIS!!!!!!!!!).
Blir en tidig kväll på grund av prov i religionskunskap på torsdag. Jävla muslimer, heheeeeeeeeeee.

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Livet rullar på. Ska ta tag i en egen blogg en vacker dag.
En extra vacker, väldigt speciell dag.

Take care!

PS. Jag har inget emot muslimer, är bara bitter. DS.


bring it on home to me

En höst


En promenad



en bruten arm?


en vän eller ett spöke med glasögon?


en god lunch med syster

nu en fortsatt trevlig kväll med en vän som fyller 17 år om 48 minuter.
18 år om 365 dagar och 48 minuter.


Take everything I own

Ska på stan med syster snart. känns som att det var ett tag sen man såg henne. Kanske var det? jag kommer inte ihåg.
jag måste dit och köpa lite tråkiga saker.

hon ringde nyss och sa att hon skulle skjutsa hem hennes mamma sen skulle hon komma. Sen avslutade hon med att " se till att det finns kaffe med mjölk när jag kommer"
Blir att dricka kaffe sen åker vi till stan.

Igår blev det en idol-kväll. Jag var sugen på att dra på mig kläder och ta till alkoholen ganska så rejält och självklart dansa som aldrig förr. Men mitt sug slog ut och alkohol nerven sluta rycka.
Nästa helg däremot. Då blir det att fira kajsa som fyller 18.

Ikväll, vad ska vi göra då? Matilda ska vara barnvakt, men vad ska vi göra? jag chansar på att det blir en filmkväll. vi ser ju..






I don't wanna be anything other than me

Gavin Degraw är min nya favorit. Har hört någon låt från han förut, men trodde inte han hade så många mer. Men ojdå säger jag. Det hade han!

Idag vaknade jag en timme för tidigt igen. Vaknade, tänkte att jag skulle duscha men hinner inte för att jag trodde att klockan var för mycket. Så när jag har klätt på mig och allt så kollar jag på klockan igen och ser att jag har en timme kvar tills jag börjar. Samma som i måndags. Inte alla hästar i hagen kanske. Så jag struntade i duschen och det var tur för på idrotten sen på eftermiddagen så spelade vi fotboll och svettig blev jag och det var underbart att duscha efteråt. Man hade svettats och så började man frysa och så hoppa in i en varm dusch.
Ett tag iallafall tills våran dusch fick spel igen, det blev svin kallt och sen blev det stekhett och sen blev det iskallt igen. Vet inte vad som är felet vet bara att det måste fixas snart, börjar nästan grina varje gång det blir så där.

Efter duschen och lite datortid så åkte jag på hockey.
Var jätte kall när jag kom hem, in i benmärgen.
Märkte att jag fått "växtvärk" igen.
Dom som har haft det kan bara förstå hur ont det gör!
Går inte att sova, går inte att gå(om man har i båda knäna), går inte att göra något förutom att försöka tänka bort smärtan och smörja med tigerbalsam och linda in med bandage stenhårt. Då brukar det efter en någon timme släppa. Har i båda just nu, ska smörja ett varv till, sen linda med bandage om jag hittar och så försöka ignorera det.

Nyss har jag ätit lite kex och ost och druckit te för att bli lite varm. Men nu orkar jag inte sitta här mer är alldeles för trött, borde egentligen göra läxa, men jag tror jag struntar i det och säger till Steen att jag gör det till fredag eller något. Har ingen ork alls. Nu går jag och sover. Godnatt!


Love is to hard to break

jag håller med om bilderna Sara, bara sommarbilder. Lite tråkigt!

Fast hösten är faktiskt något jag gillar, nu förhösten eller vad man säger. Inte när det håller på att bli vinter och är slaskigt, halt osv. Det ska först vara sån här höst som det är nu. och sen får vintern komma direkt.
Hösten är mycket trevlig för man vet att det snart är vinter, det börjar bli mörkt eller mörkare. Okej, man blir lite deppig för att sommaren är över, skolan börjar, eller något annat. Men jag tycker att vara deppig hör hösten till
lite.

Det enda jag saknar denna höst är en höst jacka, jag har många jackor till alla väder men inte till höstväder. Vet aldrig vilken jacka jag ska ta på mig, antingen för varm eller för kall.
Fast jag har hittat en jacka, eller jag har hittat den för länge sen. Jag provade den idag, det kändes tungt, ville inte ta av den. Den är vacker, lika vacker som höstensfärger (HAHA) nej skämt åt sidan. Den är fin. Den kostar mycket. Den lär aldrig bli MIN!.

Har haft en lektion, sen gick vi på stan och kollade runt, tog en kaffe, fixade en present osv.
trevligt! nu ska jag slänga i mig mycket mat sen ska jag åka direkt till körkortsteorin.

Hejdå!


Love is a little thing we make

Kul att mitt senaste inlägg uppskattades..av min alldeles egna brandman! haha

Jag valde helt rätt att stanna i skolan idag. Jag och Sara har varit mycket duktiga med matten idag, pluggat som aldrig förr och vi fattade till och med.
Fast hade varit roligt att följa till Björkliden dom verkade haft roligt.
I morgon har jag endast en lektion på morgonen (räknar bort körkortsteorin som är på kvällen) så efter den lektionen pratade Sara om att vi skulle på stan och kolla lite presenter osv.

Idag har jag även vaknat en timme tidigare än vad jag behövde. Dö trött halv tio ringer klockan, jag tänkte att jag måste vara klar till halv iallafall så jag hinner gå eller cykla till skolan. Hoppar in i duschen, är klar typ 10 har duschat och borstat tänderna och jag ni vet det man gör. Så sätter mig framför tv.n kollar lite och så kollar jag en extra gång på klockan och då slår det mig. JAG BÖRJAR 11.45 inte 10.45. Vet inte riktigt vad jag tänkte med eller om jag tänkte alls?
Ändå rätt skönt att slappa på morgonen, fast en timme sömn till hade inte skadat.

Idag slutade jag tjugo över fyra, åkte hem, åt mat, drack kaffe, gjorde vägarna osäkra. Det känns lite bättre nu faktiskt, det går framåt. Har haft mitt första möte, klarade starta i en liten backe osv osv. Jag är stolt över mig själv!
Sen kom jag hem, gick på konsum, köpte en tidning, la mig här uppe och har legat här sen dess, har inte rört mig en meter.

Den här dagen har varit otroligt bra, mitt humör har varit på topp,har åstakommit (stavning?) mycket!
Tänkte ladda upp lite bilder, blir lite blandat.

ENJOY!
Mina sjukt snygga kompisar


och så var det jag


En otroligt trevlig kväll


Två goda vänner till mig


En annan god vän till mig


En god vän till mig vid namn Matilda fyllde 18!


Det var vad jag hade att bjuda på, resten är på min lilla hårddisk.

ADIOS AMIGOS!


One tree hill

Ännu en skön söndag som bjöd på lite hockey i goda vännerssällskap.
den bjöd även på lite beslutsångest om jag skulle åka till Björkliden i morgon med idrotten.
Jag har varit sjuk länge nu, har inte så stor lust, det kommer vara kallt och jag kommer bli ännu mer sjuk, jag måste till skolan i morgon , lämna in ett papper och plugga matte. så jag stannar i skolan.
Bra beslut känner jag nu. Börjar 11.45 i morgon.

ska kika klart OTH nu sen blir det sängen tror jag. Goodnight

jätte roligt inlägg I know!

these streets

Minst sagt en trevlig kväll!

drack te, åt kakor, kex och ost, pratade, kritiserade idoldeltagarna (inga dåliga kommentarer,bara snälla).
Det är vad vi gjort. Vi saknade dock lite folk. 

Golfen idag på gympan var så underskattad igår. GUD så kul det var. Självklart för att man var bra på det.
We kicked some ass må jag säga :) herre g u d!
Nu så här i efterhand har jag funderat på att börja golfa på heltid eller man kanske inte säger heltid. Men menar självklart som en hobby eller nåt. Ta grönt kort, åka på golfsemester, golfa, åka golfbil, dricka champange(?), snacka lite strunt med 50 +arna. Nej skämt åt sidan, men det var riktigt roligt! måste prova fler ggr. Jag ska tvinga med mig freddan på en liten runda i typ Boden eller något, dom har ju en sån där golfbana, men frågan är väl om man kanske måste ha gröntkort?
Men det var himla roligt att slå lite bollar, när man fick till det! det tog sin tid, men sen flöt det på. Vi fick till och med beröm av våran "tränare".

Ska kolla runt på olika sidor om golf, nej skojade igen SÅKLART! ska kolla kläder eller något annat roligt innan jag hoppar i säng!

GODKVÄLL!


walking in memphis

hej!

idag är jag glad och bara för att jag är glad har jag bjudit över två kompisar som står mig nära.
Och jag ska bjuda dom på te, kakor, kex och ost. Och kanske för en av mina kära kompisar har klarat körkortet! GRATTTTTTTIIIIIISSSSS MATTTAN! :D

Nu står idol på schemat. Hejdå!


Get your shit togheter little girl

that my friend is a good song!

Körkortsteorin är avklarad för denna tisdag. Skönt. veckorna bara flyter på..
Måste börja ta det här på lite mer allvar än förut. LET'S GO!

Nu ska jag kolla lite IDOL och sen ska jag väl hitta på något annat som jag fördriver tiden med tills jag måste sova. För att sedan vakna och spela lite goooooolf! yes, you heard me. jag ska spela gooolf. Inte frivilligt, inte för att jag inte hade gjort det. men kanske inte i detta väder. Men för att jag har idrott och hälsa B och vi ska spela golf i morgon. Jippikayyey! :D

Goodbye for now, see you tomorrow maybe? eller? kanske? vet inte.. hejdå


this is me

Idag har jag varit i farten hela dagen känns det som. Eller jag har gjort något hela tiden.
Jag har varit som en zombieee i dag. Vaknade klockan halv 7, hann äta god frukost ta det lugnt, sen bar det av till skolan för Idrott och hälsa B. Vi spelade innebandy, riktigt kul! Läskigt dock att hålla i en lektion, det ska vi göra.
Jag och Lisa ska ha handboll.

Jag har varit i skolan, haft tre lektioner. matte sista, inge kaffe och inte bra mat. Det var seeegt om jag säger så.
Ingenting gick in i huvudet. men lärde mig till slut och kom ikapp.
Kom hem, datorn,mat, kaffe(!!), övningskörde(det kommer ta sin tid det här med körkortet), plugga, tv (2minuter) och nu sitter jag här. har halvkolla svenska hollywood fruar. Herregud vilka stolskott..
men kul att kolla. det är helt sjuk vad jag blir rastlös när jag sätter mig att kollar tv.

Nu ska jag försöka kolla den där serien med komikerna. Berns något. Efter sportnytt.

Godnatt, adios, hejdå, goodnight!


we'll walk in fields of gold

Jag försov mig igår. Sprang till skolan, var där en halvtimme efter vi börjat. Precis när jag kommer upp för trappen till 3.e våningen ser jag min klass gå ut från klassrummet. VAD GÖR NI? HAR VI SLUTAT? JAAAAAA!
Yes, här har man stressat helt i onödan. DET RANN SVETT VILL JAG SÄGA. Jag till och med skippade duschen för att jag skulle hinna. Jag hade verkligen behövt duscha. Jag måste ha luktat huggorm. Men det bjuder jag på och lite smörigt hår på det. Perfekt! men vem bryr sig? inte jag iallafall. härligt att vara lite skitig.

Men det var inte helt dåligt att jag gick för halv 11 skulle vi på något möte om betyg och grejer. Det var nödvändigt.

Igår var jag och Sara och åt på THAI (den nya) sååååå gott. Jag smällde i mig hela tallriken och var inte ens mätt. På det fick vi kaffe och småkakor. Jag kan säga att den måltiden och "efterrätten" satt som den skulle. JAG KAN INTE ENS BESKRIVA HUR GOTT DET VAR! Ni kanske har provat? eller?
Efter det åkte vi på hockey, körde lite fyllisar, åkte bil i mörkret (höll på att skriva att vi åkte bil på fyllan, det enda jag tänker på) och sen åkte vi hem och sov hos Sara. Självklart innan vi gick och la oss blev det lite o'boy med rostade mackor. MMM...MACKOR!

Idag har vi vaknat, åt en stor frukost, åkte hem, åkte på hockey, åkte hem igen. Och nu sitter jag här. jag skulle äta och ringa Elin sen. Men har inte tryckt i mig den förbannade maten än. men nu blev jag hungrig.

Istället för att gå ut igår så hade vi vårat egna party. Vi åkte bil, vred på högsta och körde lite old school moves i bilen. minst lika kul som att gå på krogen och släppa loss.

Nu ska jag äta och sen se vad vi ska hitta på, se om sara kommer från stugan eller om hon föll för frestelserna?
Jag vet, varför inte lite dance in the livingroom? NICE, peace, hejdå, bye, adios!

Bara i Poikki


Just another guy on a lost highway

Godkväll!

Uppdatering om min cola light. SJÄLVKLART hade någon(min storebror) druckit från den så det fanns bara ett glas kvar. Han klarade sig precis eller han klarade sig på ****håret. Jag hann iallafall plugga matten, eller lite.

Idag har jag haft en lektion i morse, det var matte. Herregud känns som det var igår. Den här dagen har varit
U(tyskt y, vet inte hur man gör två prickar över)ber lååååååång. Ja som sagt en lektion i morse från 8 till 20 över 9. Vad gör man då? inte orkar man gå hem (läs: inte jag), finns inget att plugga. Då gör man som jag och några av mina kompisar. Man sitter i skolan en bra tid tills det händer något roligt. Vi satt i 2 timmar innan det hände något roligt och det var inte ens roligt. Jag satt en timme till för jag kände att jag orkade inte gå hem. Tänkte att jag sitter till kvart över 1 för då skulle vi på möte eller alla 3.or skulle på möte och sen åker jag med Fredrik hem. när jag sitter i rasthallen (helt ensam) så ser jag några treor gå dit ner, jag reagerade inte ens. tänkte dom hade lektion. Sen kollade jag på klockan som var nästan 20 över 1. JAG SPRANG GENOM RASTHALLEN NER TILL AULAN! (helt slut,nästan) ser en lapp? det står SAL 104 STORT! Jag springer till sal 104, sen tänkte jag: men det låter inget därifrån och om det är därinne så är jag ändå sen och jag vågar inte gå in och störa. Så jag springer tillbaka till aulan och läser på lappen högst upp i hörnet men den minsta texten ever : lördag 29/8 eller nåt sånt. Självklart hade det inte med det mötet jag skulle gå på. Kollar på klockan och inser att jag är en kvart sen. Ingen idé.
Går upp till rasthallen, talar med min kusin om helgens bravader och ringer Fredrik när jag ser att det kommer en stor grupp treor upp för trappen. Jo men visst dom hade slutat  och jag fick ÅKA hem.

Men då kommer vi till det som var sååå roligt att veta nu i efterhand, jag skulle inte ens vara på det mötet. Vi ska tydligen ha ett eget möte sen. Så nu i efterhand är jag både glad och lite förbannad. Glad för att jag inte sprang in i aulan helt slut körd och flåsande och det hade visat sig att jag var den enda från min klass överhuvudtaget. Men förbannad för att inte jag fick veta mer och för att jag tog ut mig för en sådan sak.

Men jag kom hem till slut. Och ja jag glömde helt bort varför jag skrev att jag satt i skolan så länge och att jag bara hade en lektion. Bara fortsatte skriva. haha. Jo jag har då bara en lektion till 20 över 9 sen har jag körkortsteori från halv 6-8 varje tisdag. Så är det VARJE tisdag och inte fan gör jag någon nytta under dom timmarna emellan. NEJ! men ändå är jag glad över min dag.

VILKEN BIBEL!

Ja, nu ska jag sammanfatta mig kort efter körkortsteorin så sprang jag och Sonja hem (nästan) och så åkte jag direkt till Sara för att kolla lite Idol och sen tog vi en lite kvällspromenad jag och mina kära vänner.
En kvällspromenad en kylig höstkväll i goda vänners sällskap, finns inge bättre. ( det var inte kallt, men det passade liksom in bättre)

Nu måste jag gå och sova. hejdå!

slänger in en bild, alltid roligare med lite bilder..HE HE



God bless you please Mrs.Robinson

Ja, gud har vi pratat om idag på skolan, första lektionen en måndag. Mycket trevligt.
Islam och hans moster..nej kan faktiskt inget. Religion är ingenting som jag tycker är intressant.
Efter det hade vi två timmars hål, började 3 igen och så slutade vi 20 över 4. jippi!
Matematik, men matten däremot kan vara ett roligt ämne faktiskt,när man kan och det bara går utav vinden.

Jag har ont i magen och blev helt matt just.
Nu måste jag plugga matte. Ta mig en kopp kaffe eller nej vill inte ha kaffe.
jag vill ha cola light! undra om någon i huset druckit upp min cola light? då blir jag förbannad. Jag lovar bara för att jag är sugen på det nu, så har någon druckit upp den. jag vågar inte resa mig upp härifrån och gå till kylen och kolla för jag vet att jag kommer bli besviken, ingen cola light, ingen matematik.
Jag läser matematik C, ja av alla på jorden trodde ja att jag skulle vara den sista att läsa matematik C. Men jag har tagit mig an uppgiften..Må det gå vägen!

jag bara svammlar som vanligt..

utgång var det ihelg, herregud! det var roligt. jag var full. mina kompisar vara fulla. jag dansade. jag var ännu fullare när jag kom hem. det är jag alltid. varför är jag alltid fullast när jag kommer hem?. konstigt tycker jag. nu går jag och pluggar lite matematik. JIppikayyeay mother PIP!  hejdå

jag är en fattig bonddräng

det är precis vad jag är.. herregud! har aldrig varit så här fattig i hela mitt liv.
Och det finns inget värre än att vara beroende av andra..like my parents i detta tillfälle.

Nu har våran käre kompis William åkt för att studera sig till brandman. Må han bli en bra sådan!
Känns lite underligt. Men som jag sa till han. Han blir inte av med oss så snabbt. vi har bara ett år kvar och han har två år att studera så vi kommer hänga hos han hela tiden sen när vi är lediga, han kommer bli så less på oss så att han kommer droga oss, betala våra biljetter och skicka hem oss med bussen. Eller?
nej, lycka till kompis! ha det så bra :)

Nu börjar allvaret lite grann. Sista året kvar i skolan. tråkigt. vill alltid gå i skolan. Tänk vilken trygghet man har?
hojja, slänga sig ut i vuxen livet sen. Vågar inte ens tänka på det. kommer jag överleva tro? ja, om jag skaffar mig en personlig kock, en personlig väckarklocka, städhjälp osv. Nej jag kommer klara mig UTMÄRKT!
förstår inte ens varför jag skriver det här, jag har ju ett helt år på mig att leka! Jag får vara barn ett år till, hur härligt är inte det? nej herregud. jag ska vara barn hela livet!
vem har sagt att man måste sluta leka med bilar (ja, jag lekte med bilar när jag var liten. ibland) för att man är 50+? nej juste ingen! jag ska bannemig leka med bilar och dockor när jag blir 50+! punkt slut!

just för tillfället ska jag och mina vänner ha ett moget samtal, så nu ska jag och LEKA vuxen.

hejdå!



RSS 2.0