oh nana



kaffe, tycka vad man tycka vill men kaffe är livets dryck. utan kaffe överlever man inte om man väl börjat drickat det vill säga. Det bästa kaffet är inte någon café mocha eller café latte, nej gammal hederlig kaffe med en skvätt mjölk är det bästa. Det som kan vara snäppet bättre är nog ändå att dricka kaffe med någon man tycker om, så nu ska jag iväg till min vän och dricka kaffe.

snart får man ligga på stranden och bränna sig igen..skönt!

Let it shine


Jag tyckte ju nyss att jag skrev ett inlägg, det är ju hela två dagar sedan
och idag är det ännu en till som fyller år. Min stora stora syster, ska inte skriva hur ung hon blir
för då blir hon säkert sur på mig. Men hon är fortfarande en kvinna i sina bästa år! haha

Grattis på dig systeryster!


Saknar mina systrar (och syskonbarn) , får nog ta och flytta ner på heltid nästa gång.

påtal om sakna så saknar jag mina två bästa vänner på andra sidan jorden.
Jag saknar er! jag ber er att hädan efter inte skriva något sms eller på facebookchatten
för det påminner mig bara om att jag inte kan vara med er när jag vill!
Annars går det rätt bra, tänker inte på er allt för mycket..hehe


hjärta



jag vill ha mat, jag är hungrig. idag blir det bara kaffe och mat hela dagen!


Det är inte så långt hem


jag gör inte mycket på mina dagar som fritidsforskare.
jag är med mina vänner till sent på kvällen, jag sitter vid datorn tills natten blir dag,
jag vaknar sent, jag går på stan, jag tränar, jag äter, jag dricker mycket kaffe och jag är jag.

Idag var inget undantag, jag var på stan. Vi skulle handla upp nästan hela apoteket men det var bara våran resekompis Natalie som antog sig uppgiften att köpa sitt, jag väntar någon dag. Jag tränade idag, jag har ätit mat och jag ska dricka kaffe. Det enda som skiljer denna dag mot dem andra dagarna är att idag blir det födelsedagskaffe hos våran sista resekompis Viktoria. Congrats på dig!


svettig och mätt åker jag till Vicky, skönt att man kan vara sig själv!
hon brukar tycka om mig ändå.

min klocka har stanna


Jag firade min 1årsdag för tre dagar sedan. Jag har haft min kärlek i ett år och fler år ska det bli. underbar tid har vi haft tillsammans. tack för att du finns!


träningsvärk dag två i armarna, träningsvärk dag 1 i benen.
Lär få rulla ner från sängen i morgon bitti.
skön...t!




jag är hungrig!

use somebody



Träningsvärken är oerhört skönt att ha, helst att pina sig själv när man har det.
psykstörd? ja lite smått.

Kaffe på stan

over and out!



big sis

Alla visa män


here we go again!
som jag har längtat, tro det eller ej. Man tröttnar på livet som frossare också fast det är förbaskat kul!

väntar in min kusin (som snart blir jätte stor) för ett träningspass på gymmet.
Ställer mig frågan i huvudet om man är välkommen där efter sån här lång tids frånvaro?
Får väl hoppas det! tror jag betalar iallafall, eller det kanske inte var jag som betalade men någon har gjort det..
hoppas jag.






Let's do this!






hjälp mig...

going away


Då var det dags att ännu en gång lämna Luleå för att åka hem.
Det blev en kortare visit denna gång, fast en välbehövllig sådan.
Det fina livet börjar på onsdag mina vänner eller kanske torsdag
för på onsdag blir det några grabbarna grus öl med Fredrik.

Dags att ännu en gång försöka lära mig läxan att gå och lägga mig i tid.
klockan slog just 02.20 och jag skulle chansa på att jag ska stiga upp vid cirkus
07.30 i morgon för att krama syster hejdå. Men min andra syster, hur gör vi detta?
undra om jag hinner träffa henne innan jag åker. hoppas!
Det har redan gått en vecka sedan våra vänner lämnade oss, men vi ska klara oss
en hel månad till innan vi träffas igen.


dust in the wind


En skön söndag, en sån där underbart skön söndag. Inte gjort något som varit ansträngande förutom att kolla hockey och ätit på max. men detta gjorde jag helt frivilligt och det var skönt. förutom att det blev förlust fast det var väl väntat.

Jag och syster var och åt en god middag på all star i torsdags, det var väldigt mysigt. Vi hyllade vår far genom att dricka lite tjeckisk öl. never been better

Vi har även hunnit umgås med sötaste Neo och Carro. Vi har varit på stan sen varit hem till dom och kollat hockey. Jag tror jag funnit min kärlek i livet, hans namn är Neo!



Jag och Carro på lilla julafton dagen innan jag for hem.



jag och syster var mogna och kasta popcorn. Borde tillägga att jag fånga popcornet om ni inte ser det på bilden.


har dock inte fått träffa den här sötnosen.

Imorgon blir det kaffe hos Viktoria på morgonen och se tisdag anländer man hem till Kiruna ännu en gång.


Nikotinfri

Som texten lyder så har jag varit nikotinfri sen igårkväll, tur att Krister erbjöd sig att ge hans sista snus till mig om jag gjorde kaffe! Bra deal tyckte jag! Angående sprutan så fick jag mig en rejäl chock när jag kom till Kiruna hälsan med Natalie under armen klockan 8 på morgon, bör tillägga att jag inte ätit eller sovit något på hela natten (försökte vände tillbaka dygnet). Vi kommer in och kvinnan frågar om jag också ska ta, jag säger snabbt att jag ska ta på måndag. Varpå hon tillägger men då kan du ju ta nu, det spelar ju ingen roll! Jag har under hela den här tiden inbilla mg att jag är spruträdd, vilket jag inte är så efter att Natalie tagit sprutan sätter jag mig i stolen och det visar sig när jag ska ta sprutan att jag inte alls är spruträdd, det gick mycket bra förutom att jag efteråt höll på att däcka av. Läkaren såg detta och sänkte ner stolen och höll upp benen. Jag blev mäktat chockad över detta då jag aldrig i mitt 19 åriga liv varit i närheten av att svimma. Men jag har nu tagit sprutan, det som återstår är 4 veckor av väntan med bl.a. Packning och att dricka något konstigt sen är vi good to go! Detta inlägg är skriven från mobilen, Sveriges nästa storbloggare...wohooo! Ett som är säkert är att jag hade behövt deras månadslöner för att då denna resa att gå runt men det löser sig!

let it be me


klockan slog just: 02.54, känns bra med tanke på att jag ska upp om cirkus fyra timmar. Jag är redo. Jag har lovat bort mig klockan sju på morgonen en tisdag. Vad gör man inte för sina vänner? Jag ska följa med och vara moralisktstöd medan hon(Natalie) tar spruta. Allt detta gör jag ihopp om att någon av mina vänner följer med när jag tar min spruta. Jag har börjat inbilla mig att jag är rädd för sprutor fast jag har för mig att senast jag tog en spruta brydde jag mig inte så mycket.

Igår tog jag fram en låda där det ska finnas en lapp vart det står vad jag har tagit för sprutor, medan jag letar hittar jag en annan lapp där det står att jag har tagit en spruta 2007 (?) som hette typ propix, profix, prifix, ingen aning men det läskigaste är ju då att jag kommer inte ihåg att jag har tagit denna spruta. Jag har mina funderingar på om jag kanske är rädd för sprutor och svimmade när jag tog denna och nu inte kommer ihåg att jag tagit den. Det som är ännu konstigare är att det verkar som att ingen av mina vänner har tagit den? skön..t



Ibland känner jag för att sätta mig i det där hörnet på den där stolen,
slå på Thåström på högsta volym och fundera på livet,
hur jävla djupt det än låter så är det det bästa...ibland.

tvåsjättedelar


Vi har tappat 2/6 delar av våran trupp. Vi har fått säkra uppgifter på att dem har landat på Bangkoks flygplats idaiidfdivnudr (typ). Saknar dem redan men vi ses ju snart, om exakt 5 veckor och en dag typ står vi alla med fötterna i sanden på Bali. Inte alla, alla förutom en person som har oturen att vara född ett år försent. Annars hade hon förhoppningsvis varit med.



PUSSS

mitt liv är som ditt



Min nyårsafton var (säkert) ungefär som din nyårsafton, jag åt god mat med mina bästa vänner och jag skålade med champange, jag till och med dansade en sväng och jag fick pussa på tolvslaget, jag fick inte en puss utan flera (det kanske skilde våran afton). Jag pratade strunt med folk och önskade dem gott nytt år (har jag hört), jag dansade i slutet av kvällen tills dem tände lamporna, vi gick och åt fyllekäk, jag ramlade och skrapa upp benet när jag skulle gå på catwalk, jag skrattade tills jag vek mig dubbel åt just denna händelse, jag kom hem till min säng ensam (en till sak som kanske skilde våran afton), fotade mitt sår, skickade mms till några av mina vänner och visade vad jag hade åstakommit de första timmarna av 2011. Hur vi än firade våra första timmar av 2011, så kan vi säkert göra detta år bättre än så! Slutet av detta år kanske slutar i samma som det började, inte helt omöjligt, men det dröjer ett tag tills det är nyårsafton igen..som tur är!






RSS 2.0