18/1

tjena,
Jag glömmer jämnt att skriva blogg. dålig stil.

Vi har gått i skolan i en vecka redan, tiden går bara fortare och fortare..

Förra helgen var jag med Kajsa , Carro, Vicky hela helgen. Vi hade tekväll hos carro, sjöng singstar och spelade Guitar Hero, mycket trevligt. Lite hockey blev det också med Sara och Vicky :)

I veckan har vi haft ganska mycket att göra, men den har gått fort som tur är.

Idag har jag vart i skolan sen gick jag , vicky och sara på stan, fikade och köpte lite saker.
Jag och Vicky åkte hem till mig , åt lite pizza och sen kom Sara , vi drack te och åt ost och kex, kollade tv och pratade en massa skit. ( som vanligt )

I morgon blir det att umgås några stycken, sjunga singstar och spela lite spel. förhoppningsvis blir det trevligt det också.

Beställde en skjorta och en tröja i måndags, men dom skickade inte varorna fören igår, så dom kommer nog inte fören på måndag eller tisdag nästa vecka. Det var rea-varor så förhoppningsvis passar dom, annars vet jag inte vad jag gör.

Nu blir det sängen, Godnatt !
/ Julia Karlström

7/1

tjena.

inte mycket har hänt på det här lovet, mest ätit och så.
idag tänkte jag och elin och några andra gå och bowla men vaknade såklart jätte sent så vi orkade inte gå.

på torsdag börjar skolan , fyfan så jobbigt sen har man vänt på dygnet också så man lär ju inte var lite trött sen när vi börjar.


Jag fattar inte hur man kan göra nåt sånt, fan också.. mot en sådan person också som har gjort allt för att alla ska må bra. JÄVLA IDIOT !!


3/1 -08

tjenare.

Nu är det nytt år ! 2008

Nyårsafton började med stan på morgonen med Elin för att köpa något att ha på sig.
Gick hem och duschadeoch beställde mat.
Sen åkte jag och mamma och hämtade upp elin och på samma veva upp maten vi skulle äta. vi åkte till Carro.Väl där blev det att äta den goda maten jag , caroline och Elin åt kyckling spett och Vicky åt kebabrulle. sedan blev det dax för sminkning och fixa håret, det tog sin tid. Men det blev ett bra resultat.
Vi satte oss ner och spelade lite Guitar Hero och snackade en massa skit.
 Kvällen flöt i väg...
OCH DET BLEV 2008.
 
Idag har jag och Elin varit på safari och käkat frukost, mycket mycket gott. Hon tog en Tapenad och fetaost macka och jag käkade pastasallad med salami och fetaost.

Nu funkar äntligen mitt internet bra sen jag fick min bärbara dator men tänkte att jag ändå inte orkar ladda upp bilderna för det är så pass länge sen jag fotade dom.

Ha det bra ! / Julia K

RSS 2.0