Life is good

Mån skorna har syster köpt i Linköping när dom bodde där på något ställe för 50 kronor. Jag ville ha dom, tråkigt. Får hitta ett par andra.

I morgon åker jag hem, klockan 11 är hemma klockan 2. jag vill inte åka hem. Känner mig som hemma här. En vecka till hade jag kunnat stanna fast det har varit hetsigt med alla barnen men det är ändå kul att ha saker att göra hela dagarna.

Jag ska gå på toaletten och sen ska jag och syrran lägga oss framför tvn och äta kexchoklad och ta det lugnt.
Upp rätt tidigt i morgon och göra i ordning allt, lär ändå vakna av barnen så blir inte så sent. 
 
Hoppas alla haft en trevlig halloween helg och att ni dansat/dansar för mig också. Jag och Viktoria har redan sagt att nästa år, då blir det ståhej vill jag lova!

godnatt, hejdå!

Btw, facebook gör mig inte gladare. men det är ändå skönt att vara här då slipper jag sitta och ha ångest över att inte jag får vara ute och dra mina 80-tals moves. tjenaaaarååhej

Dom är la för söta




take it all or leave me alone

godmorgon! eller godförmiddag. jag har varit vaken sen halv nio.
sa just till syrran att jag har in varit vaken så där tidigt när jag varit ledig på ja säkert 5,6 år.
När man ska till skolan så är det en annan sak, men jag var helt ihjäl klubbad i morse och är fortfarande trött.
Nu är syrran i duschen och fixar sig, vi ska snart på stan jag, syrran och dom två minsta. Dom andra får stanna hemma, tänk om man hade släpat mig sig 2 killar på 8, 9 år. Vill inte ens veta hur det hade gått!

nu ska jag fixa klart mig sedan blir det att sprätta pengar. jag ska kolla om jag hittar ett par skor som jag har velat ha sedan 3 år tillbaka kanske. månskor.

Nu går jag. hejdå

I will never be your stepping stone

You go sister!

kul för mina vänner att jag uppdaterar rätt så tätt eftersom dom inte kan ha något att göra nu när jag är här. hö hö.. Nej skämt åt sidan. Det har varit full rulle idag sen vi hämtade barnen, dock inte som i sommras, höll på att gå in i väggen typ, vilket tempo!

Idag har vi suttit på Björknäsgymnasiet (systersjobb) och jobbat, eller syrran har jobbat och jag har pluggat. Gjorde typ 2 av 5 frågor till religionen. jobbigt att plugga på ett lov. syster tyckte jag var väldigt flitig. Sen hämtade våran andra systers barn i Luleå, varav en hade 39 graders feber känns bra att hänga runt med barn som är sjuka nu i sjuktiderna. Jag har aldrig sett/hört så många som är sjuka samtidigt. hur jag har fått den informationen? ja men självklart alla våran facebook håller mig uppdaterad. skönt att alltid ha den vid min sida.
Efter vi hämtat barnen var det bara in genom dörren, slänga i oss mat och sen direkt och kolla hockeyträning - en vanlig dag i systersliv ungefär.
Nu sitter både jag och syrran och håller på att frysa ihjäl medans mitt ansikte är upphettat, jag accepterar inte att bli sjuk. jag vägrar. Jag mår bra, har aldrig mått bättre.

Dock trist att jag missade hockeymatchen idag. tror dom förlorade eller? ska kika in på hemsidan och kolla. Internet är en bra uppfinning (som att inte alla redan visste det?), kan uppdatera mig i vad som än händer här i världen, varför jag sitter och skriver det här är just för att mina kompisar ska bli uppdaterade om vad som händer just här i syrrans vardagsrum. Inte mycket mer än att en unge sover på golvet och kollar något dåligt på TV!
This is for you my friend!
Goodnight

" I will never be your stepping stone, take it all or leave me alone "

min och syrrans nya favoritdänga. hejs


Here I go again on my own, going down the only road I've ever known

Hello!

Sitter hos syster i Boden, fått andas lite luft från en anna miljö känns bra än så länge.
Att åka tåg ensam är nog det tråkigaste som finns. För att fördröja tiden satt jag och lästa en tidning, läste ut den på tjugo minuter, ja vad gör man då det resterande 3 timmarna?
Jo jag stirrade upp i taket, hittade inget där, tittade ner i golvet inget där, kollade framåt, såg ett ryggstöd som gjorde mig snurrig om man kollar riktigt noga så ser man att det är små prickar och dom prickarna gjorde mig yr. kollade åt sidan, fanns en kille där, såg helt okej ut så jag la mina ögon på honom ett tag, men han var ändå inget roligt nöja att fördriva tiden på. jag lyssnade musik. Det var väl det jag gjorde. jag hade bara dålig musik.
Hade jag haft en kompis, en ipod med bra musik, en svin snygg kille att kolla på eller bara ett stolsrygg med en rolig teckning på så hade tiden gått mycket fortare.
Nej nu låter det som att det tog jätte länge, det gick faktiskt ganska smärtfritt fast jag ägnade nästan ett helt inlägg till det.

I morgon ska jag till skolan här i Boden med syster, hon ska jobba och jag ska nog göra en läxa som jag har till veckan efter lovet. lika att göra bort det nu och då kanske hon kan hjälpa mig också?
Härliga tider

Tack och hej!


Tycker inte att det är okej. Vara bara kul att kolla, inte röra och inget veta, bara kolla. Lägga ögonen på något. Nu känns det som att det är dags att hitta något nytt att lägga mina ögon på.


on a lost highway

Jag känner mig sådär,kan inte sätta fingret på vad det är.
Men just nu vill jag bara härifrån känner jag.
Får panik av att sitta hemma, känns som att väggarna bara kommer närmare och närmare.
Jag har ingen plats här hemma, ingenstans att vara, mitt rum är mindre än en skokartong.
Då kanske ni förstår mig lite. Nej det känns bara trångt och jag har svårt att andas.

Men jag har ju sådan tur nu att jag har någonstans att fly när jag känner så här.
Antingen till mina vänner eller till min familj i en annan stad.
Som nu i detta fall, jag flyr till Luleå/Boden på tisdag.
Ska bli så skönt att få vara i en annan miljö för en stund.
Pratade med syster nyss. Jag åker till Boden på tisdag, kommer fram vid kvart över fem. Hon tyckte vi skulle gå på bio eller kolla film och dricka vin och äta god mat. 
Enda dagen vi får tillsammans ensamma utan barn, för på onsdag åker jag, hon och hennes två barn till våran andra syster i  Luleå och ska vara barnvakt till hennes två barn också. Så fyra barn, jag och syrran i ett hus. Vi får väl se hur det går. Nej, det kommer nog bra. vi kommer ju ha saker att göra iallafall.
Plus att jag får shoppa lite. SWEEEET! behövs om jag säger så.

nu ska jag slå på en film och somna. Tidig kväll. I morgon blir det uppgång klockan 10.00. ensam hemma på morgonen, finns det något bättre? Äta frukost i lugn och ro och dricka en kopp kaffe för att sedan gå på stan med mina vänner som inte är i Stockholm, MATILDA OCH SARA! Jag har pratat med dom idag, dom har det bra. Skönt att höra och att dom utnyttjar tiden. skönt att höra att dom saknar mig och mitt Apsålut (absolut). vet inte vad det är dom tycker det är HYSTERISKT kul när jag säger det, mest Sara.
En stanrunda, säkert en kopp kaffe på staden också med Kajsa och Vicky.




Gavin Degraw - overrated

I just wanna give it all to you
I wanna share this with you
Make you mine and mine will be all yours
Whatever you want and more
What I’m anticipating
Everything else would be overrated
Baby it’s for you it’s all for you


En väldigt bra låt och en bra text.
där sätter jag punkt


The story

Jag vaknade upp dagen efter på toppen humör (igår) bra dag tills jag kom på matten och mitt huvud stod stilla.
Då var min kväll död kan jag säga plus att jag hade en bok på 100 sidor att kunna utan och innan tills idag.
Jag hann väl plugga en halvtimme sen satte jag mig på datorn. Fick även besök av en vän.
vi drack te och vi skrattade vill jag säga. åt min mamma skrattade vi.
vilken inlevelse min mor har när hon berättar något, haha

Har slutat halv tio i morse men kommit hem vid tre. Åkte på stan efter vi ätit lunch sen tillbaka till skolan och satt där och plugga från halv 1 till ungefär 3 med några pauser pga prat med någon trevlig människa som passera.
Inget att göra åt. det konstiga med körkortsprovet är att jag tycker jag kan allt.´Bara tänka logiskt känns det som.
Men då sa jag till Fredrik idag. det handlar ju om hur dom formulerar frågorna, de såkallade kuggfrågorna det är ju det alla tycker är så svåra. det är ju det svåra med provet. Så egentligen går det ju inte att plugga på hur dom kommer formulera frågorna. Så då kan jag allt. Men nu när jag sätter mig där och ska svara på frågorna så kommer jag säkert att få många sådana där frågor som är kluriga. Det kommer jag inte kunna något.
Och nu när jag läste igenom den där texten förstod jag inte ens själv vad jag skrivit, så hoppa över det där. det jag sa var att jag ska göra körkortsteori (skolans) idag. Wish me good luck!

Sen ska jag nog hem och dricka kaffe och sen iväg på hockey! yeeey
nu ska jag knalla, hejdå

ingen rubrik

ingen rubrik = inget ljud på datorn
därför ingen låt text som det brukar vara.
Jag älskar den här datorn, finns inte en enda grej den inte har gjort fel.
less.

kände att jag orkar inte ens sitta här och skriva, jag är deprimerad och idag får jag vara det.
jag struntar i allt idag.

en sak, vi hade kul i Viktorias stuga om man ändå kunde fått stanna där en månad och bara vara. Det hade varit livet verkligen. bara äta, basta, elda, grilla och umgås ( kom just på att jag skrev äta först och umgås sist, haha)

Ja jag får tacka för en trevlig visit i stugan, skönt med lite omväxling. slitsamt att alltid bara vara i stan då kan man lika gärna åka till en stuga och göra det man brukar göra hemma fast i en ny miljö. samlade lite batterier trots att vi var vakna till halv fem.
nej tackar och bockar och nu går jag och slocknar, HÖ HÖ

känner mig inte alls på G för det här. hejdå

Hey ho let's go!

trevlig gårdagskväll med idol, 4 kompisar, en chipspåse, några dans moves och en titt ut över staden.

Dagens planer: Vi ska åka till vickys stuga i Svappavaara och tillbringa en natt med räkmackor och spel.
lär inte ha tråkigt en sekund.

nu ska jag föra över lite pengar till mitt konto så vi kan köpa lite mat.
hejdåååååå

i våras


now let's have some fun

Galen dag idag.

Vaknade, klädde på mig och gick till skolan. Sa till Mattan och Sara att det här kommer bli en bra dag!
Jo men visst. Vi hade en lektion, åkte till Saffan och käka lite lunch, åkte ner till Sara och drack kaffe och käka bulla. Gjorde även klart våran religion grej, svin stolta och glada över det åkte vi till skolan och skulle lämna in den till Micke. Vi lämnade in den med ett leende på läpparna alla tre och kom ut därifrån med ledsna munnar och uppgiften kvar i handen. han kritiserade den det första han gjorde. och believe me when I say it:  
DEN VAR GRYM! så är det bara. Han kollade inte ens på den och ja så nu måste vi ändra lite saker och skriva ut den där igen.
Skönt att bara få bort gjort en massa innan lovet.

Sen var vi och provade studentmössor, härliga killar som höll i det där.
Det tog sin tid innan allting var klart, man skulle prova storlek, bestämma färg, bestämma om det skulle vara tyg eller metall på blomman, vad det skulle stå, vilken färg allting skulle vara i och om man vill ha andra saker. Intensivt blev det, alla sprang omkring och svettigt var det.
Förhoppningsvis så blev det bra, beställde silverpaketet som innehöll, mössa, champangeglas, en penna, en påse för mössan och ett certifikat. Plus ett basket linne, en visselpipa och ett vitt överdrag till mössan. det blev så stressigt i slutet att jag inte vet om jag skrev rätt på allting.
hoppas det iallafall!

Kom hem och har ätit och druckit kaffe det enda som återstår är att öppna min marknadsföringsbok och göra uppgifterna som skulle varit inne idag och en för typ 2 veckor sen? jag fick göra dom till i morgon iallafall, ska göra bort det nu så slipper jag i helg.

Har körkortsteoriprovet med skolan nu på tisdag. usch måste plugga till det hela helgen också (lär inte hända om man heter Julia Karlström, kommer sitta dagen innan och plugga) men bara man får G så är det lugnt.

bajs och kiss det är ungefär min humor idag, he he


min och saras fotodag i tisdags


måttligt jobbigt, vänd på huvudet!


och vänd åt andra hållet.


free fallin'

låt aldrig rädslan att missa hindra dig från att spela

så jäkla bra motto, tycker jag.

Idag försov jag mig, kom till skolan när lektionen precis hade slutat, sen så hade jag hål till tre när jag började idrotten. vi hade lekar och oj vad vi lekte vill jag säga. det var roligt.

I morgon ska vi prova studentmössor. yey! känns lite konstigt att prova det nu ändå, det är ju som ett tag kvar.

Nu ska jag koka en kopp te, göra en matte grej, skulle egentligen ha gjort marknadsföringen men glömde den i skolan. sen ska jag kolla grey's eller något.

btw, provet som jag inte hann plugga så mycket på fick tillbaka det idag och det stod ett VG där, jag blev chockad om man säger så. KUL JUL! hejdå

trust me

skön vecka framför mig. inga prov, dock har jag två läxor i marknadsföring, jag tror jag har missat många sådana lektioner, känns som att jag var där för jätte länge sen?
don't know really

Igår var jag och hämtade ett par hockey rör av min kusin som jag använde i morse på idrotten. Jag säger då det skridskor är min passion här i livet, jag är nästan säker. riktigt kul är det! behöver bara träna lite mer. Jag var sämst av alla idag. inte bra. Jag har faktiskt varit bra när jag var liten. Då lärde min kusin Annakaisa mig hur man gör flygskär och treahopp (heter det så?) och hon tyckte jag var riktigt duktig. nuförtiden så blir det inte lika mycket skridskoåkning, senast var nog ett år sen. Måste bli lite fler ggr.
Jag och mina kompisar vill starta alla sorters korpen lag. Handboll, hockey och fotboll. Jag vet inte hur det hade slutat? men vad gör väl det, bara man har roligt är det inte så man säger?

nu ska jag nog gå och plocka upp mina kläder som ligger i en hög i mitt rum. Det är inget skämt. jag har ju ett rum som en lite walk in closet eller en skrubb ungefär, så denna klädhög trappar jag i varje gång jag ska in i rummet. Måste ändras. Jag längtar tills jag får en riktig garderob och ingen garderob som man måste vika in kläderna i som jag har nu. Man hittar ingenting och det är bara jobbigt. Det är väl ungefär vad som behöver ändras i mitt liv annars är jag rätt nöjd, ja förutom att jag måste börja åka skridskor oftare.
Nej jag är nog faktiskt nöjd annars.

Förresten så ska vi på torsdag och beställa studentmössor och andra saker om man vill. det ska inte jag eller jo ett champange glas ska jag nog köpa och mössan.
Det var nyss jag började 7.an jag kommer ihåg det som det var igår och ändå så går jag ut skolan om mindre än ett år, bara några månader och om veckorna ska gå så fort som dom går nu så lär vi ju ta studenten inom två veckor.

En grej bara, vad ska jag skriva på mössan? jag tycker inte det blir fint att skriva Julia, för tycker det ser tråkigt ut. själva namnet julia alltså. Men vill inte skriva Karlström heller och jag vill inte skriva typ J. Karlström det ser bara nördigt ut. Så jag har lite beslutsångest.
haha i-landsproblem, veeeeeerkligen!

klädhögen stor som en soptipp på golvet i mitt rum var det ja. sen får jag nog besök av en eller flera personer. Don't know?
Det är mycket jag inte vet. tycker jag skriver det hela tiden. KLÄDHÖGEN VAR DET!
Vimmsig och mer närminnesförlust har jag fått på sistone.

GOOOD BYYYYEEEE


I just don't know what to do with myself

exakt så känner jag.
Jag skulle plugga järnet idag, gjorde jag det nej?
jag satte mig med böckerna klockan 3, blunda jag svär för 1 sekund sen var det kört. jag somnade och vaknade fem. heerrreeegudarnas!
Inte bra. satte mig och plugga i typ två timmar. skulle ta en paus för två timmar sen, men sitter fortfarande kvar.
Känner på mig att det kommer bli max 1 poäng.
Förresten min powernap kan varit den bästa i hela mitt liv också.
Jag sover aldrig på dagen nästan, hänt ja. kan räkna på en hand.
Jag måste vara helt slut i huvudet.

Jag har klippt mig idag.
jag är nöjd, håret är nöjd, det ser helt enkelt bra ut från mitt perspektiv.
(bild inom kort)

Nu ska jag lägga mig ner och försöka läsa igenom det där och sen sova för dagen!

hejdå

heal the world, make it a better place

M.J


Ett tag sen det kom ett inlägg. hade gäst blogg förra gången, välkommen åter!
Idag har jag börjat klockan 3. åkte till skolan klockan 8. bra gjort av mig. Jag åkte dit, gjorde några tal i matten och sen läste jag lite organisation och ledarskap sen väntade mentortid..som vanligt så blev vi förvånade av vi fått höra. har redan hört allt det. 
Kommit hem halv fem, ätit mat, druckit kaffe, tänkte städa mitt rum(en anledning till att inte plugga) struntade i det och åkte ner till Sara och fikade istället. där bjöds det på födelsedagsfika. Hennes lillasyster fyllde år.
Tog en promenad, trotsade (stavning?) våldtäcktsmännen, vi knallade igenom kyrkoskogen. Läskigt...NOT. Tills det prassla till i busken, vi sa att det var en råtta och tog den andra stigen som ledde åt ett annat håll. lika bra det, tror inte vi hade kunnat spöa dom där våldtäcktsmännen ändå, eller? kanske.

Kom hem för ett tag sen, orkade inte ta tag i mitt rum. Får bli till helgen, men tror jag byter sängkläder iallafall. Inte de fräschaste sängkläderna. Nu tänkte ni på något snuskigt garanterat. Det är det inte vill jag säga! Det var bara länge sen dom blev bytta. behövde verkligen inte berätta det.
Nu ska jag hoppa i duschen igen, sjukt skönt att duscha på kvällen och sen hoppa i rena sängkläder..
En lektion i morgon igen plus körkortteorin. Känner att jag måste börja ta tag i det där på riktigt nu. eller något.
Är ju ändå bara 10 helger tills jag fyller år. Låter sjukt lite, men lär bli dom längsta helgerna i mitt liv.

Jo förresten hände en rolig grej ihelg, haha. men behöver inte berätta det. Vi behöver bara säga att jag tar det piano 10 helger framöver eller så super jag mig full och går hem klockan 12 när alla andra går på krogen. Också ett sätt.

Nu blev det den där jävla bibeln igen. Hej och svejs eller något.




RSS 2.0