28/10

hallå !

Oktober månad är snart slut och vi har inte fått någe snö ännu, konsigt för att vara i Kiruna. Får väl hoppas att det kommer snart.
Nu har vi Höstlov också. Det går fort det här. När man började skolan så kom man på massa saker man skulle göra på höstlovet , vi kan göra det och det men det är ju inte bråttom det är länge kvar OCH vips så hade man höstlov , ganska sjukt.
Jag har inte planerat nåt speciellt direkt , kanske ska hoppa på tåget till Luleå och hälsa på syrran kanske om man orkar och har pengar.

På fredagen var jag , Sara och Elin på hockey, SVIN KUL ! vilken stämning. Mycket folk och vann gjorde dom också , det var nästan så man fick en hjärtinfarkt där på slutet. Men kul hade vi :D Och Elin hade dunjacka och hon höll på att svettas i hjäl , man kunde tro att det var hon som hade spelat match. haha ;)

I går var  jag med Fredrik , vi kollade mest tv.  Svensson Svensson , Sing along och Monster till svärmor. Mycket trevligt :)

Idag har jag vart på hockey också , men Elin, Krille och Johan efter det GICK jag och Elin hem till henne och satt och pratade ett tag. sen blev det att gå hem och ta det lugnt.

I morgon ska jag och Elin på stan och kika en present till sonk som fyller år på tisdag ;) GRATTIS ! <3

Nu hade jag tänkt fortsätta med det jag gjorde innan.
Ha ett trevligt höstlov ! :D

18/10

tjena. nu är jag tillbaka igen lika seg som alltid har man varit.

Jag fick just en påminnelse av Sara att jag var tvungen att skriva blogg , så detta inlägg är till henne, så hon har nåt att göra när hon sitter på datorn :) varsågod sara !

Det har varit rätt jobbig den här veckan, det har gått snabbt men ändå har det varit jobbigt. 
Idag hade vi matteprov iallafall , det kändes rätt bra när jag hade lämnat in. Jag kanske till och med får ett VG om jag har tur. haha

Sista lektionen, gympa , var rätt så trist idag för idag var vi tvungen att göra en massa olika slag och skit. Det var mycket roligare i måndags när vi hade vikarie då fick vi spela en massa , det var badminton vi spelade. Jag , Sara, Jullan och malin vilket dream team ! haha vi skrek  väldans mycket vilket jag inte tror dom andra i gruppen tyckte om så där jätte mycket, men kul hade vi iallafall. 
Jaja fredag i morgon igen , skönt !  men vi går som sagt till halv fyra varje jämnvecka. trist + att vi ska kunna grekiska alfabetet till i morgon. hoppas det går bra då , önska mig lycka till !

I helg hade man inte tänkt göra så mycket , tror jag iallafall. Det blir väl att umgås bara och sova.

Nu tänkte jag gå och sova , så ha det bra allihopa och varsågod Sara ! ;)

LÄNGTAR !
image3

10/10

tjena.

Nu börjar det bli lite småkallt ut , snart kommer vintern. skönt !
Det är mysigt med vintern.
Man får börja ta på sig varma och sköna kläder, täckbyxor, vantar , mössa, jacka. Sen är det jul också och då fyller man år. och sen blir det att åka skidor igen :D

Idag har var jag först i skolan, sen kom pappa och hämta mig så gick vi på stan ett tag sen åkte jag hem. Efter det kom Sara och hennes mamma och hämta mig så åkte vi till henne för att plugga lite innan vi gick på hockeyn. ja vi hann gå igenom lite glosor i spanskan, mer hann vi inte. Sen blev det hockey och nu är jag hemma. det var min dag. Jo juste jag har beställt ett par skor , ÄNTLIGEN !

dom kommer väl inte fören  nästa vecka. får hoppas att dom passar iallafall. Behöver verkligen ett par nya skor.

Nu ska jag sluta tråka ut er , så jag hade tänkt hoppa isäng så man orkar upp i morgon , jobbig skoldag framför mig. usch..

jaja ha det bra ! / JuliaK


En fin höst bild på min gård.
höst



6/10

Tjena !

Nu var det äntligen fredag. Har verkligen längtat efter fredagen , det är höjdpunkten på hela veckan :b det första man tänker på är att sova , det andra är att umgås och hitta på nåt kul :)

Idag slutade vi skolan vid halv fyra , det borde inte få vara möjligt att sluta så sent på en fredag. Det gör vi då varannan fredag. Efter det gick jag , Elin och Sara på valentinokällarn och åt lite. Elin tog en kebabtallrik jag och Sara en pizza var . jag har aldrig i hela mitt liv sett Sara så jävla hungrig. Det var faktiskt lite underhållande , haha.
Sen åkte vi och kollade lite handboll , både Saras lillasyster och Elins lillasyster spelade. Efter det ville Elin få lite frisk luft så vi gick hem till mig och ringde Fredrik och bad han komma och kolla idol med oss. Vi har då kollat idol och ätit lite godis. Mycket trevligt !
Och i morgon blir det hockey , Jag , Sara och Elin ska nöta lite :) Fast först ska jag på stan med mamma, det var ett bra tag sen . Men det ska bli kul. Man kanske får något också om man är snäll :b det är ju inte helt fel.

Nyss fick jag värsta städnojan , jag började rensa hela garderoben , för mamma gnäller alltid på mig och säger att jag har så mycket kläder, men det roliga är att jag inte ens använder hälften av dom , utan vill bara inte slänga bort. Det är så jobbigt att slänga kläder. Men nu har jag äntligen gjort det. Så kanske får påfyllning av den i morgon om man har tur.

Nu tänkte jag hoppa i säng så man orkar upp i morgon och gå på stan.

Ha det bra ! / Julia

2/10

Hej, nu har jag skaffat mig en ny blogg. Den andra tog jag bort, för det vara så mycket skit på den :b

Så här skriver jag från och med nu :)

Ha det bra !
/Julia K

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0