Jag ska fånga en ängel

Hello

Nu har jag jobbat på GK i en och en halv vecka ungefär, har kanske 2-3 dagar kvar, sen är jag klar. skönt

Festival om 2 dagar, får ont i magen varje gång någon nämner det, jag tänkte att det är 1 månad MINST kvar till festivalen. men nu är den runt knuten.. bara ladda batterierna om man ska orka en sån här helg. DEN BLIR NOG SUPER , VI HOPPAS PÅ ATT DET BLIR DEN BÄSTA KIRUNA FESTIVALEN HITTILLS !

I morgon ska jag jobba i 2 timmar, sen vet jag inte alls vad jag ska göra, ser väl vad som kommer upp.
Var och inhandlade ett par chinos och ett par skor till festivalen idag,  plus en present till SARA..lite sent.

nu går jag och sover, ska upp rätt tidigt..

godnatt, hejdå 

I got it from my mama

hello !

nu är det ett tag sen man skrev.

I går var det skolavslutning, en riktigt lyckad kväll/natt/morgon. Började hos vicky med förfest, dansade som aldrig förr och ett uppdrag fick vi också. Jag skulle göra allt i slowmotion, kan ju säga att jag lyckades på förfesten men sedan glömde jag bort.
Drog  vidare till en klasskompis som hade fest. Trevliga människor. Träffade även våra spanska kompisar.
En lyckad start på sommaren med andra ord.
Nästa gång blir festivalen, längtar :) Fast först är det midsommarafton som ska tillbringas i stugan i pojkki med familjen.

Vi fick ändå hyfsat väder igår och idag är det konstigt väder, regn, sol, kallt och varmt. skumt !

Sitter hos Sara nu och är mentalt stöd till henne medans hon bakar cheesecake till mig, hon tycker inte om det själv men hon gör den åt mig, riktig kompis det där :)

nu ska jag ta och vara lite social, hoppas ni hade en bra skolavslutning !
Hejdå

I just keep on searching

Godkväll !

vilken underbar dag det har varit idag. Strålande väder, 30 grader i solen.
Var i skolan, hade sista provet för denna termin i morse.
Onödiga lektioner idag, man är klar med allt och ändå ska man gå på lektion. känns väldigt onödigt.
Efter skolan gick jag hem och la mig på balkongen och solade.
Pappa kom hem, vi beställde pizza för mor var på möte. Var även på konsum och köpte två tidningar.
Efter det gick jag ut på gården och la mig i hammoken (hur det nu stavas?), tog med mig mina två tidningar och fyllde ett glas med ramlösa jordgubb & lime och bara låg och njöt i solen. sjukt varmt !

Vid 6 tiden på vicky förbi och vi satt också ute ett tag, vi gick in vid 7 tiden och jag kollade då på termometern och den visade 25 grader och klockan är nu elva och det är fortfarande varmt. Man måste bara älska värme fast det kan bli för mycket av den ibland :b

I morgon blir det skolan och sedan på kvällen blir det balen , kul att kolla på alla stiliga par :)

Nu går jag och sover, har fruktansvärd huvudvärk !
Godnatt, hejdå


You make me happy

hey

Fredag :

Jag försov mig inte. Började dagen med musik. Vi skulle ha slutat vid tre men efter många om och men med lärarna slutade vi vid 1. Jag, Sara, Matilda och Elin gick på staden, jag fick mina nya skor och min t-shirt. skorna passad ! blev överlycklig men fick räkna med skavsår.
Vi gick runt på staden ett tag till. Tills Viktoria kom och mötte upp oss då gick vi till Valentino för att ha avskedsmiddag för Sara som åkte utomlands i går ( inte alls avundsjuk ).
Någon timme på valentino bestämde vi oss för att gå till viktoria.
Vi satt ute och pratade strunt och jonkade, det roligaste på hela dagen var när elin spräckte byxorna, har inte skrattat så mycket på länge skulle jag tro. Det tråkigaste var såklart när Sara åkte. Ha så trevligt där borta !
För att avsluta en trevlig kväll kollade vi Isprinssesan.

Lördag:

vaknade 9, gick och duschade och sånt. Ringde och väckte viktoria vid halv 11. Vi gick på stan och tog en glass och gick sedan ner till lombia, jag gick och kollade när elin var bollkalle och Vicky gick till stallet. Efter det gick vi upp igen. Handlade mat till kvällen. Sonk kommer senare till vicky och vi startade grillen. Satt ute på Vickys gård och käkade grillat och drack nån öl. Kvällen slutade inne eftersom det började regna. Mycket snack och tillslut bestämde vi oss för att gå hem.

I morse vaknade jag vid tio, halv elva.  har vart ute och gått med Elin  på morgonen. Kom hem och pluggade och senare kom Elin hit och vi kikade fotbollen. tur var väl det att det var en träningsmatch. hoppas det går bra på EM nu !

Hon gick hem för nån timme sen och jag sitter här och nöter lite men ska snart fortsätta plugga lite musik och samhälls. De sista proven jag har kvar på denna termin. Bara jag klarar dom. när vi ändå pratar om prov kan jag ju säga att jag klarade geografin, hel nöjd för att ha pluggat så där lite !

Nu blev det väldans mycket så nu ska jag lägga min sista energi på pluggandet.
Godnatt, hejdå,


RSS 2.0