Burn motherfucker burn


Länge sen man var hemma och åt lunch men just denna dag kan min familj och jag tacka för att mitt förnuftiga jag åkte hem för en bit mat. Hade inte jag knallat in här hemma, gått upp på övervåningen för att hämta dumburken så hade jag aldrig märkt att min såkallade broder hade (råkat?) slagit ner en tändlampa som låg mot golvet och luktade väldans konstigt, till råga på allt så hänger gardinen cirkus 5 cm bort. Då börjar jag fundera på om han är spyless på huset han bott i nästan hela sitt liv? eller om det är familjemedlemmarna han har lust att utplåna?

Nu vet ni att om det nu råkar vara så att mitt hus står i brand och det "råkar" vara alla förutom min bror i huset. DÅ vet ni vem som är mest misstänksam.

nu ska jag och min lunchdejt dejta klart! tack och bock nu blir vi tjock



I'M OK!

Jag kan inte mer än älska denna måndag. den har inte gjort något dumt mot mig. inte någonstans.
Jag har haft en stillsam och lugn dag på jobbet, ingen stress, bara tagit det lugnt. Abonemanget jag har vill verkligen samarbeta med mig. jag har inte varit hos läkarn och haft ont. Jag har inte mått dåligt. jag har kunnat äta. jag har bara mått otroligt bra idag.

Tur att jag hade en lugn och stillsam lördag.





Jag har aldrig ljugit så här mycket i hela mitt liv.

Kan du lita på dig själv när det kommer till att springa?




hur vill du leva när tiden går för fort


Bilder är bevis på hur man haft det. Hade man inte fotat en enda bild, hur skulle man då kunna övertyga resten av omvärlden att man haft det bra? jag menar det finns ju konstiga människor. Jag säger:" gud vad vi har haft det bra där nere" den konstiga människan frågar då "jaha, när får man se bilderna?" Måste man verkligen bevisa på bild att man har haft det bra/roligt/tråkigt? Jag menar tänk så har man inte lyckas fånga några roliga ögonblick på bild? Har man då haft tråkigt? tydligen. Tur är det väl att jag har lyckas fånga några enstaka roliga ögonblick på bild som snart ska lämnas in för framkallning och in i mitt fotoalbum.


Här är min övertygelse till er att vi har haft det roligt. duger den? enligt mig gör den det.


Jaha och idag då? Ja idag blir det att ta igen de två helgerna vi missade. Trots rinnade näsa och krasslig hals. Finns ju ingenting som stoppar en..tydligen. Vi ses väl kanske on the dancefloor. Jag har på mig en svart liten klänning med två dragkedjor på axlarna, röda naglar, svarta leggings och mina 90tals skor. Knacka mig på axeln så kanske just DU får ta en sväng om med mig. vem vet?

RSS 2.0