jag är en idiot


Nu börjar man bli människa igen. det tog två dagar nästan. jag fick för mig i morse när jag vaknade att jag varit ut igår, hela kroppen värkte som om att jag blivit överkörd av en lastbil, huvudet värkte och magen var inte i balans. jag var inte ut igår? jag har helt enkelt varit bakfull dag numero dos. Körde helt klart slut på batterierna i lördags. värt det? jag vet inte. säkert. laddar om batterierna genom att laga mat med mina vänner, gå på stan, banta lite(om jag vill komma i nyårsblåsan), äter lite fettig mat(fast jag inte ska,höhö) och vilar. oj vad jag vilar, kvart i ett har jag stigit upp ur sängen i morse. inte acceptabelt. men å andra sidan är det väl inte så konstigt när jag ligger vaken till halv tre varje natt.
Det sägs att man lär sig av sina misstag. Men tydligen inte alla misstag. Fast är det ett misstag att vara vaken länge och sova tills klockan slagit middagstid? har inte kommit underfund med vad det är. får återkomma.
har lagt batterierna på laddning. nu får vi hoppas att dom är färdigladdade till fredag.



Birthday


Grattis alla som fyller år den 22 december inklusive mig själv då!

Klockan slår fem om några 30 minuter, då anläder väl dom första gästerna. Jag längtar, då får jag ta och äta smörgåstårta! Smörgåstårta med lax och räkor, ost och kex, pepparkakor med ädelost, kladdkaka med grädde, chips, vin, starkvinsglögg, kaffe och julmust! Nu kör vi!

Kvällen fortsätter förhoppningsvis på Landströms med ett gäng på några styckna.
Vad jag menar med förhoppningsvis är att förhoppningsvis så får vi plats.
Nu ska jag byta om och klä på mig lite representabla kläder.
TACK OCH HEJ!



Tack käre mor för en trevlig dag på stan, presenterna och smörgåstårtan framförallt!

home


Jag kom jag såg jag segrade. Eller vi kom in i Kiruna stad kring ett i dag. Jag kom in genom dörren hemma, möttes av två glada föräldrar och dumpade av mina väskor. Slängde snabbt upp lite saker jag köpt sen åkte jag på hockey med mina goa vänner! Sen åkte vi ner och hade gammal hederlig myskväll hos Matilda med kaffe och pepparkakor.
Älskade vänner!


fyfan vad jag har saknat mina photobooth bilder och tror helt seriöst ni också gjort det!
kolla bara vilken fager människa som har kommit till världen av en underbar kvinna och man!



Fast egentligen är jag sådär trött. men jag är bra på att ljuga. möhö



godnatt och sovgott. jag är en tråkig människa (eller?)

You ain't seen nothing yet


VIKTORIA, FUCK YOU! Jag har andra vänner. jag kan gå på matchen om jag vill. om du inte vill vara med mig så var inte med mig då! du kan ju ringa när du tänkt bli snällare och mognare och sluta skriva hatgrejer till mig genom bloggen, TÖNT!



HAVE A GOOD LIFE!




ful bild på vicky. här har ni henne! hon ser snäll ut men hon är inte det!

on the first page of our story


jaha, tisdagen den gick uta bara farten. Jag och Wera vaknade, åt frukost, jag tvättade, vek all tvätt och lagade mat. Det var min dag. Och nu har jag gått och blivit väldigt dålig. tror att febran är påväg igen. Jag är tamigfan aldrig annars sjuk men detta år har ju varit helt uppochner.

bara bestämma sig för att man inte är sjuk, då är man inte det. För inte har jag ju tid med det heller. Kommer ju för fasiken hem snart! Man har ju inte tid att vara sjuk när det är jul och man ska äta och dricka gott.

hade väl inte så mycket mer på hjärtat än det och ska nog försöka lägga mig i någorlunda tid idag.
Fan vad jag är tråkig, hoppas ni har kul iallafall!


VIKTORIA! Jag vill gå ut och promenera och fotografera men du frågar då jag inte har tid och när jag som nu mår crap! Men det är inget fel på dig, utan det är mig. Jag vill fortfarande att vi ska vara med varandra. jag gillar dig!




närbild på porisarna. matildas armband hon gjort till mig! PUSS


Lucia


Lucia idag igen, fast i lägre åldrar. mycket lägre. Fick en otrolig nostalgi känsla när jag stegade in på skolan och såg in i ett klassrum där dom satt och gjorde snögubbar av flirtkulor. Ja, så mycket julkänsla att det stod härliga till. En kopp kaffe och en lussebulle slank ner på kuppen.
I morgon ska jag och syster in igen för att handla lite julklappar, blev inte så många idag.
Förhoppningsvis är jag klar snart och kan börja kolla lite utklädnad till nyårsafton och så vidare.

En väldigt fräck och cool skjortkavaj eller kavajskjorta som Krister kallade den så fint, det fick följa med mig hem och jag känner mig nästintill fullbordad med denna skjortkavaj eller kavajskjorta i min hand.
den ligger inte i min hand nu, den hänger i min garderob på en galje och där hänger den vackert med prislappen på och väntar på att bli använd. Vackra tygplagg!

Kär är nästan det rätta ordet. Jag blir inte kär i pojkar/killar/män (kalla vad ni vill) jag blir kär i kläder. Det är min kärlek i livet och vad vi lever lyckligt just nu. Jag min 40 kronors tröja och min skjortkavaj/kavajskjorta.

Okej, jag erkänner, hittade en väldigt söt kille idag på stan. Han heter Olle. Det vet jag, jag såg det på hans bricka han hade på sin jobbklädsel. Han verkade trevlig. Synd att syster inte förstod och prata med han längre men får väl helt enkelt ta mig dit och fråga en fråga gällande hans arbete. 

klockan har slagit 00.37 och jag tackar för mig. 

 
ska nog våldgästa vicky här någon dag och pussa på den här sötnosen!




Arbetsförmedlingen del 2


jaha, ska nog fortsätta där jag sluta. Lucia var det ja, jo att vaknade i morse klockan sju, skjutsa syrran och Krister till jobbet, åkte hem och bytte om och åkte på Lucia. Hon var ståtlig min stora syster. mycket fin var hon! Hon såg då definitivt bättre ut än vad jag gjorde. Mysigt! jag fick fika med lärarna, lussebullar, glögg och en massa annat. En av lärarna kom och skakade hand och sa "jaha, det är du som är Jessicas dotter?" HAHA! hon hade faktiskt kunna vara min mamma men så är inte fallet.

Arbetsförmedlingen del 2, skrev upp mig och fick vänta på min tur. Jag gick och satte mig i en soffa och där satt redan en sjukt snygg kille vid namn Johan. (Ja jag vet han satte sig inte brevid mig, men det betyder inte att han inte gillar mig!) Jag tänkte för mig själv att vilken tur jag har ibland, skickade till och med i väg ett sms till Viktoria och skrev ut min lycka. jag tänkte att Gud kanske gillar mig ändå, men sji fick jag. Han blåste mig igen. Efter mitt lilla samtal med en trevlig snubbe knallar jag ut till bilen och vad ser jag på rutan? Jo jajamen mina vänner! EN P-BÖTER PÅ 500 RIKSDALER. Jag förstod ingenting, det stod ju en massa bilar där när jag kom dit, litade på dem, men det visade sig att dom hade så fel. Gud vände hela saken. Han gav mig något gott och sedan något ont igen inom några minuter var min lycka förstörd. Fast egentligen inte. Jag tycker det jämnar ut sig. jag läser här på min första pböter att jag har "parkerat inom område med förbud att parkera". haha! Jag kan inte annat än att skratta åt det. Jag går till arbetsförmedlingen för att få jobb, för att kunna tjäna pengar och så blir jag istället av med en massa pengar.

Han var snygg och jag fick en pböter. tänk om det ändå vore tvärtom?
livet är allt bra orättvist!





Lucia


Nej jag vet att det inte är Lucia än eller jo i morgon på komvux är det Lucia. Syster (lärare) ska agera Lucia. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så jag slipper inte undan Lucia i år heller, vilken tur jag har!
Jag har aldrig velat vara Lucia och nu förstår jag varför ingen valde mig till Lucia när jag var yngre heller.
check it out!


skratta eller gråta? välj själv!
Vilken tur att jag inte tog på mig linnet också. för er alltså. då hade ni missat en bild helt och hållet. Den här bju' jag på.


Arbetsförmedlingen idag då, so much fun! har aldrig kännt mig så misslyckad som jag kände idag.
Jag och Vicky åkte och tröstshoppa på Röda korset. (jag tröstshoppa) Vicky hoppade AF och fick därför inte tröstshoppa.
En till i samlingen, bara för att Pippi är Pippi och herr Nilsson är herr Nilsson!


En tröja, en fin tröja för ynka 40 riksdaler



Måste lägga mig så jag kommer upp till Lucian imorgon.
Vill ju inte missa det! och don't worry, jag tar med mig kameran
Så kan jag fota sötaste Neo också.

BETEDUBBELVE


Jag vet att det heter henne och inte hon, jag vet hur man stavar Entourage (jag gjorde det just) och jag skyller allt detta på att jag inte fått sova ut. suck on that!

Saknar er och snart kommer jag ju faktiskt hem. inte så värst länge kvar. Har ni klarat er utan mig i fem veckor klarar ni er utan mig en vecka till.








saknar ju faktiskt henne också, ibland.


saknar det här


saknar det där stället och den där tjejen







Kusin Matilda du är taggad i denna bild, du är den oranga muggen.
Hade ingen bild på dig om du inte förstod det, hehe.
Saknar förresten det där också. Iskallt vatten i bastun på gärdis!


nästan så att man saknar det här...inte!



Epson kan faktiskt nästan få vara med på min vad-jag-saknar-lista!

there you go, soo long och klockan slår snart halv tre.
En timme. det går framåt mina vänner. Kiss!

learn something


vaknade upp av att telefonhelvetet ringde, tog tag i telefonen och var på väg att trycka av för att jag trodde att det var alarmet. Strike one, det var någon som ringde. Det var Natalie, yey! Efter en stunds pratande frågar jag vad klockan var, det visade sig att klockan var tjugo i tio. Jag hade gått och lagt mig halv fyra. Att man aldrig lär sig. Jag tackade och bockade för att hon väckt  mig, behöver vända tillbaka dygnet. Men att inte kliva upp direkt när man vaknat är ett big mistake. Alla vet det eller iallafall jag och ändå tar jag inte det till mig. slappnade av och stängde igen ögonlocken för att "vila" en stund. Strike two, jag somnade om. Vem hade inte listat ut det? jag hade redan innan jag stängde ögonlocken, försökte lura mig själv. Det vet vi också, att den enda du inte kan lura är dig själv. "pling", kan inte ha sovit så tungt med tanke på att jag vaknade av ett sms. Vilken jäklarns tur att jag vaknade för i smset stod det "ska du följa med oss och hockeypojkarna och äta på Waldorfs? ;)" mitt svar? ja det kan ni ju lista ut själv och kan ni inte det så löd det så här: "HELL YEEEEEES!!! ;)"
Vilken underbar morgon...förutom att dom skulle hämta mig på en kvart. Notera att jag fortfarande låg i sängen när jag svarade på smset. Jag hoppade upp fortare än fortast och sprang till toaletten, där upptäckte jag STRIKE THREE, en fet jävla utlänning ovanför läppen, snett nedanför näsan. Hade helt glömt bort den från dagen innan. Om den var stor dagen innan skulle ni se den i morse. Inga ord kan uttrycka detta men jag slängde på mig ett ansikte och försökte se så söt ut som man kan göra en kvart efter man vaknat.

Blev upplockad av ett gäng. Väl på Waldorfs mötte vi upp två till. Det var trevligt, jag och Vicky satt mest och pratade för oss själva och lyssnade på vad pojkarna hade på hjärtat vilket inte var så väldigt intressant.
Jag var mest nöjd över maten. Fast att äta kinakäk sådär på morgonkvisten var ju ett minus, man orkar ju inte lika mycket på morgonen. Helt okej start på min morgon! jag och vicky åkte hem till hon och plöjde igenom några avsnitt entourgae sen tog vi vårat pick och pack och satte oss i bilen som förde oss till Willy's. Billigt och bra sägs det summan slutade likförbannat på 128 kronor. men maten var god, tack igen syster!

 

då kanske ni undra hur det gick med min jorma? Tror att det bara var jag som såg, möjligtvis Viktoria för hon satt så att hon såg min dåliga sida. sitter den kvar? O ja! Tänkte försöka lägga mig i någorlunda tid i kväll och förhoppningsvis har han Jorma flyttat hem igen.

I morgon ska jag och Viktoria faktiskt göra något av våra liv som fritidsforskare. Vi ska ta steget till det värsta stället en fritidsforskare som gillar att vara fritidsforskare hatar. didn't make any sense. I know. sleep tight

en stillsam dag.


Vaknade i morse och hade fått ett sms av syrran, ringde upp och fråga vad hon ville? "ja nu vill jag inget, tänkte komma och dricka kaffe för en timme sen men du ligger ju och sover". Jaha, så istället klev jag upp, gick och duscha, drack kaffe, åt gröt, läste en tidning i "läshörnan" och lyssnade Thåström på högsta volym. Jag hade en trevlig morgon.

Viktoria tänkte samma tanke som mig, precis när jag är på väg att ringa henne får jag ett sms där hon frågar om jag inte vill komma och göra henne sällskap..precis min tanke. Gick på Shell och köpte snus och knatade vidare till Vicky och Tequila. Drack kaffe och kollade några avsnitt av entourage. Datorn fick lite fnatt men det fixade vicky, jag var mentalt stöd. Klockan slog fyra, Simon knallar in genom dörren och jag knallade hem. Skottade gården när jag kom hem och sen kom Jessica och Krister hem. Nu lagas det mat och sen blir det väl en till kopp kaffe.
















och lillen har gått och blivit större. fast hon är fortfarande liten.



nu när jag tänker efter har jag ju ändå haft en trevlig dag.
Tack för middagen syster!


kärlek till vänner


Jag kan ha dom bästa vännerna i världen faktiskt.
En av dom vännerna är Matilda. Jag pratade med henne för någon dagen sedan och kände mig lite nere.
Idag kom det ett brev på posten till mig. Blev lite paff och direkt jag såg brevet såg jag vem det var som skrivit.

Kolla vad denna underbara människa har skickat mig



BÄSTA DU!


Jag drack öl med grabbarna grus igår och vi hade det jätte trevligt.



Idag blev det inget soffhäng utan vi drog iväg på stan Jag, syster och Krister. Åt lite käk på mat&prat och sedan knallade vi runt i affärerna. Knallade in på Stadium och köpte en jävligt snygg tröja lite spontant sådär. Känns bra!


Ikväll ska jag och syster upp till hennes kompis och dricka glögg. trevligt!

peaceeeeeee

996 minus 534


And I'm back to fourth grade.

Suttit och gjort läxan med Wille Wonka.

Minus? är det bara jag som glömt bort hur man ställer upp minus tal? Syrran dumförklarade mig just och sa " men vetu inte att man lånar tio när det är så här?" Jag har fan ingen aning. det är mitt svar. Jag kommer inte ihåg. jag räknar allt i huvudet eller på miniräknaren. Jag har förträngt det. Måste jag kunna detta? isåfall ska jag ringa till Willes lärare och fråga om hon kan skriva ut en extra läxa till mig så jag får träna.

Jag, Wera och Viktoria tog bussen in till stan för att gå på julkalendern som ägde rum i stadsparken.
Det var jätte mysigt och jag tror att jag och vicky tyckte det var mycket roligare än barnen. Man fick tillbaka den där julkänslan man hade när man var liten, för en stund iallafall.
Sen var det bara att slänga in Wera och Vicky och driva hemåt, slänge i lite mat i magen och köra Wille på hockeyträning. Jag, Wera och syrran åkte till Storheden för lite småshopping.

Imorgon beger vi oss ut på julshopping, jag och min trogne luleåkompanjon! (vicky om ni inte fattade det)











I ain't the one for you


Jag och Wera var ut och lekte lite i snön tidigare idag, det blev iallafall en timme.
Vi skulle från början ge oss på att åka pulka, men vi hittade inga pulkor så vi fick använda våran fantasi och började genast att bygga ett litet hem. Vi hittade en bebis (en snöklimp) som vi gav kött, potatis och sås (bestående av snöklimpar) till. Vi gav den även en säng, en toalett och en lekplats (made by snow).

Tänkt vad lite som behövs för att man ska kunna göra något roligt. Till och med jag hade trevligt, jag fick ju vara barn igen. Underbart!


Weras snöängel

Min snöängel. en större version
 
Här sitter bebisen i sin matstol och äter. Kom igen, jag vet att ni ser? använd fantasin ni också!
Ta fram barnasinnet. Det är inte svårt.

När klockan slog sju fick jag kompis abstinens och kände att jag ville umgås med någon i min egen ålder.
Slog en signal till min vän som bor ett par hundra meter bort (eller mer). Hon var redo för en kompis. Hoppade i bilen och tröck plattan i mattan. Tequila blir bara sötare och sötare för varje dag.
Några entourage avsnitt senare sitter jag här i min ensamhet. Alla har gått och lagt sig och jag sitter som vanligt vid köksbordet med ett glas vatten och "sleep tight" listan i hörlurarna.

ingen dag är den andre lik...eller?

Borsta tänderna


Wera och jag har ätit frukost, borstat tänderna och slagit oss till ro.
Hon framför ett barnprogram och jag framför dumburken.

Försökte locka henne från programmet för att måla naglarna, men hon sa bestämt "inte nu! jag kommer sen"
vet inte om hon kommer. Jag har satt mig ner med en kopp kaffe och har börjat måla naglarna och just när jag skrivit den meningen så förstörde jag min nagel..just typiskt!

Viktoria är ute på en promenad tror jag. det är vad hon sa iallafall. Jag själv, jag är barnvakt och funderar på att hänga med henne ikväll men min sjuka verkar aldrig vela släppa mig.






tack för oss!

All I want for christmas...


is this cameraaaaaaa
(och canadicken)



Mamma! *blink blink*  nu vet du vilken jag pratade om. 4790 kr på elgigantens hemsida (dyrare i butik).



RSS 2.0