phi phi


Igar skulle vi som jag sa gora kaos med Phi phi. Om planerna gick enligt schemat..nja inte helt.
Vi traffade pa ett gang killar som bor pa varat "hotell". Dom bjod ner oss pa lite forhang och vi tackade snallt ja!
Vi hade riktigt trevligt tills vi kom ner till minimarket och gubben forklarar att ta med er olen och ga upp pa era rum for far polisen syn pa er vet ingen vad som hander. jaha, tankte vi. lydde order och svepte olen. Det visade sig att det var Buddahs dag och man far tydligen inte dricka alkohol just denna dag. Typiskt eftersom vi hade planerat att ga ut innan vi akte vidare harifran. Vi knallade ner till stranden, vissa av oss tog sig ett dopp i havet som visade sig sen vara toalett da killarna stallde sig och pissa ratt ut i vattnet.

Vi gick tillbaka till rummen med grabbarna och snackade lite strunt. Glomde forresten namna att 2 var engelsman och 4 var svenskar fran Falkenberg. Riktigt trevliga manniskor. Klockan 4 pa morgon bestamde vi oss for att det var dags att sova och innan vi somna bestamde vi att vi vill inte lamna Phi phi forran vi provat nattlivet.
Sa klockan 4 somnade vi medvetandes om att vi skulle fa stanna kvar en natt till. nagot lyckliga!
Jag menar, denna o ar fylld med man som ar guds gava till kvinnorna.

nu kom vi precis fran stranden dar vi legat tills nu klockan ar 5...tror jag. Pa stranden motte vi mer svenskar som hade kommit till Phi phi idag tror jag. Dom var fran dalarna, riktigt harligt gang. Det var i lite olika aldrar men det spelade tydligen ingen roll for den aldre kvinnan slanger ur sig "jaha, ar det fest har pa kvallarna, ar det drag, vet ni". Sa oavsett alder,kon, sexuallitet sa ar det fest som galler.


nu ska vi kika pa biljetter till Bali och sen ga upp och duscha och fixa oss for idag ar det bannemig ingen Buddah dag...hoppas vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0